ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ – ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ!


Σήμερα ξημέρωσε μια άλλη μέρα για την Ευρώπη των Εθνών! Μια καλή ημέρα, γεμάτη φως, που διαλύει το μεταπολεμικό σκοτάδι που επέβαλλαν οι νικητές του τελευταίου πολέμου!

Ο βρετανικός λαός έκανε την αρχή, παίρνοντας ίσως την εκδίκησή του απέναντι σε κείνους που τον οδήγησαν μπροστάρη στην αλληλοσφαγή των ευρωπαϊκών εθνών στον Β΄ Π.Π. και που εν συνεχεία διέλυσαν την βρετανική αυτοκρατορία κι έσπρωξαν την χώρα στο διεθνές περιθώριο! 

Κόντρα σ’ όλους! 

Στην υπερατλαντική υπερδύναμη, στους τσάτσους των Βρυξελών, στους διεθνείς τοκογλύφους, στις εταίρες δημοσκοπήσεων, στις εταίρες στοιχημάτων και τέλος στο βρώμικο παιχνίδι των ελεγχόμενων από τους διεθνείς αφέντες μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας, που έστησαν την μεγάλη προβοκάτσια της δολοφονίας της βουλευτού των Εργατικών!

Μετά το Brexit ένας άλλος κόσμος ξημερώνει! 

Σήμερα ήταν το Brexit. 

«Αύριο» θα έρθει το FRexit (της Γαλλίας), 

«μεθαύριο» το Nexit (της Ολλανδίας) και έπεται συνέχεια, γιατί οι ευρωπαϊκοί λαοί ξύπνησαν από τον λήθαργο! Πατριώτες κυβερνούν μεγάλα κράτη, την Ουγγαρία και την Πολωνία. 

Για μόλις 30.000 ψήφους δεν έγινε πρόεδρος ο πατριώτης υποψήφιος στην Αυστρία. 

Η Ευρώπη που ξέραμε μέχρι χθες τελειώνει! Μια νέα Ευρώπη, η Ευρώπη των Εθνών, ανατέλλει!
Αλλά και στην Αμερική, τα πράγματα αλλάζουν άρδην. Ένας φλογερός πατριώτης πέτυχε την πρώτη νίκη επί των εσωκομματικών του αντιπάλων κι είναι πλέον υποψήφιος πρόεδρος της χώρας!

Τα πολιτικά δεδομένα αλλάζουν. Ενδεχομένως δε και οι διεθνείς ισορροπίες! 

Με λίγα λόγια συναγωνιστές και συναγωνίστριες, 

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ!


ΒΡΕΤΑΝΙΑ: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί πολιτικό έργο που σχεδιάστηκε από έναν πρώην κομμουνιστή», ισχυρίζεται πρώην υπουργός


Διαδηλωτής κατά της ΕΕ στην Πράγα.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί ένα πολιτικό έργο που έχει σχεδιαστεί από έναν πρώην κομμουνιστή, ισχυρίζεται ο IainDuncan Smith, ο μέχρι πρόσφατα υπουργός Εργασίας της βρετανικής κυβέρνησης, ο οποίος παραιτήθηκε, πριν δύο μήνες, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τις διαφωνίες του για τις νέες περικοπές επιδομάτων και ειδικά τις περικοπές στα επιδόματα αναπηρίας.


Ο Ίαν Ντάνκαν Σμίθ (φωτο), ο οποίος θεωρείται «ευρωσκεπτικιστής», είπε ότι είναι σημαντικό ο κόσμος στην Βρετανία να συνειδητοποιήσει ότι η ΕΕ δεν δημιουργήθηκε για το εμπόριο - αλλά για την πολιτική ολοκλήρωση.

Τόνισε τη συμβολή του Altiero Spinelli (Αλτιέρο Σπινέλι), ενός πολιτικού θεωρητικού και πρώην Ευρωπαίου Επιτρόπου, στην ίδρυση της ΕΕ.

«Αξίζει να γνωρίζει ο κόσμος ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει να κάνει με το θέμα του εμπορίου», είπε ο Duncan Smith στο BBCOne και στην εκπομπή του Andrew Marr.


«Η ΕΕ δημιουργήθηκε από τους ιδρυτές της, κι ένας σημαντικός άνθρωπος που ονομάζεται [Altiero] Spinelli, Ιταλός, ο οποίος ήταν πρώην κομμουνιστής, σχεδίασε τη Συνθήκη του Μάαστριχτ και την Ενιαία Ευρωπαϊκή Πράξη

Γιατί;

«Διότι αυτό είναι ένα πολιτικό σχέδιο, το να φέρουν τα ευρωπαϊκά κράτη όλο και πιο κοντά μεταξύ τους για να δημιουργήσουν ένα μέρος που λέγεται Ευρώπη και ο σχεδιασμός της ήταν τέτοιος που οι πολιτικοί που θα έρχονταν και θα παρέρχονταν, δεν θα μπορούσαν να υπερισχύσουν στην πραγματικότητα αυτών των αποφάσεων των γραφειοκρατών, διότι διαφορετικά ποτέ δεν θα φτάναμε εκεί».

Ο Spinelli είναι ένας από τους 11 επίσημα αναγνωρισμένους ιδρυτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ένας άλλος είναι ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο οποίος ζήτησε τη δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης.

Ο Spinelli προσχώρησε στο Ιταλικό Κομμουνιστικό Κόμμα το 1920 για να πολεμήσει την φασιστική δικτατορία του Μπενίτο Μουσολίνι, ο οποίος ήταν ο κυβερνήτης της Ιταλίας τότε.

Πέρασε πάνω από μια δεκαετία ως πολιτικός κρατούμενος και έγινε μία από τις κορυφαίες μορφές του ευρωπαϊκού φεντεραλισμού.

Ο Spinelli πέθανε το 1986, επτά χρόνια πριν από την δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μια έκδοση ενός σχεδίου που πρότεινε για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση υποστηρίχθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 1984 και θεωρείται από την ΕΕ ως «πηγή έμπνευσης» για τις συνθήκες.

Ο Duncan Smith, ο οποίος αγωνίζεται για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, επέμεινε ότι η Βρετανία θα είναι σε θέση να εξασφαλίσει πλήρη πρόσβαση στους ελέγχους της ενιαίας αγοράς και των συνόρων της, έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση.


ΚΟ: Περί «αντικομμμουνιστικής ΕΕ»: Η παραπάνω είναι «εορταστική» αφίσα της ΕΕ. «Η Ευρώπη για όλους» κλπ. Σε περίοπτη θέση το σφυροδρέπανο. Εάν προσέξετε, θα διαπιστώστε καταρχάς, ότι όλα τα υπόλοιπα σύμβολα - εκτός του σφυροδρέπανου - είναι σύμβολα θρησκειών! 

Φαίνεται ότι ο άνθρωπος που σχεδίασε το multi faith ΕΕ αστέρι, θεωρεί το σφυροδρέπανο ένα θρησκευτικό σύμβολο! 

Επίσης ο σταυρός δεν βρίσκεται στο κέντρο του αστεριού, αλλά σε πιο υποβαθμισμένες θέσεις. 

Τέσσερις φορές εμφανίζεται το σφυροδρέπανο και τέσσερις το αστέρι του Δαβίδ (οποία σύμπτωσις). Λιγότερες δηλαδή, από όσες (3) εμφανίζεται ο σταυρός!... Διάβασε: Το σφυροδρέπανο αποδεκτό σύμβολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή