ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Δουλειά στους Έλληνες: Πλήθος κόσμου και Εθνικιστικός παλμός στην εκδήλωση για την ανεργία των νέων στην Κόρινθο - Βίντεο, Φωτορεπορτάζ

Αποθέωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Κόρινθο




Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Europa Terra Nostra για την ανεργία των νέων


Την ώρα που οι πολιτικάντηδες δεν μπορούν να γεμίσουν ούτε… ταξί, οι Εθνικιστές γεμίζουν τεράστιες αίθουσες στα Ίσθμια Κορινθίας.










Την εκδήλωση άνοιξε ο εκπρόσωπος της Τ.Ο. Κορίνθου της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Καμπύλης, ο οποίος καλωσόρισε τους Συναγωνιστές και τις Συναγωνίστριες στην Κορινθία και συνόψισε με λίγα λόγια τα τοπικά προβλήματα, που βιώνουν οι Κορίνθιοι

.







Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Europa Terra Nostra, Dan Erikkson, ο οποίος αναφέρθηκε εν τάχει στον συμβολισμό που κατέχει η διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης στην Ελλάδα, που είναι η απαρχή του Ευρωπαϊκού πολιτισμού, πρώτη χώρα που πλήττεται από την εισβολή των λαθρομεταναστών και χώρα στην οποία δραστηριοποιείται η Χρυσή Αυγή, που αποτελεί έμπνευση για όλους τους Εθνικιστές σε ολόκληρο τον πλανήτη.




Εν συνεχεία, ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, αναφέρθηκε στα προβλήματα που προκαλεί στο σύστημα η απήχηση της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Νεολαία.

Αναφέρθηκε στην δουλοπρέπεια που επέδειξε το σύνολο του πολιτικού κόσμου ενώπιον των γερμανών επικυρίαρχων, που βρέθηκαν στην Βουλή, και μόνο ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής είπε αυτά που αισθάνονται οι Έλληνες ενώπιον βουλευτών της γερμανικής ολιγαρχίας.




Τον λόγο αμέσως μετά έλαβε ο Συναγωνιστής, Ιωάννης Λαγός, ο οποίος ξεκίνησε την καταιγιστική του ομιλία από το γεγονός ότι η παράνομη πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται, γεγονός που γίνεται έκδηλο από το ότι υπάρχουν Βουλευτές, ο Χρήστος Παππάς, ο Γιώργος Γερμενής, ο Νικόλαος Κούζηλος, η Ελένη Ζαρούλια και άλλοι οι οποίοι δεν μπορούν να παρευρεθούν σε πολιτικές εκδηλώσεις ελέω… περιοριστικών όρων. Ακολούθως αποκάλυψε μία «λεπτομέρεια» του ξεπουλήματος του ΟΛΠ, αφού τσακωνόταν η ΝΔ με τον Σύριζα για το οποίος είναι πιο πειθήνιο όργανο των τοκογλύφων.




Ακολούθως ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, έλαβε τον λόγο και αναφέρθηκε στην αποτυχία της πολίτικής δίωξης εναντίον της Χρυσής Αυγή, αφού παρά την παρέλαση με τις χειροπέδες, την τρομοκρατία, τις δολοφονίες και όλες τις μεθοδεύσεις αυτή παραμένει Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, την ίδια ώρα που οι διώκτες της πάνε ένας - ένας σπίτι του από τον Ελληνικό Λαό. 

Τόνισε επίσης την αντεθνική δράση της «Ευρώπης» των τοκογλύφων σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στην διάλυση των εθνικών οικονομιών, οδηγώντας τους νέους μας στην ανεργία και την μετανάστευση.




Τελευταίος στο βήμα, καταχειροκροτούμενος από χίλιους και πλέον Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, βρέθηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στους επαίσχυντους περιοριστικούς όρους, με τους οποίους προσπαθεί ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα να σταματήσει την Χρυσή Αυγή και δεν επιτρέπει σε βουλευτές να παραβρίσκονται και να ομιλούν σε πολιτικές εκδηλώσεις. Τρία χρόνια μετά από ένα εξώφυλλο της φυλλάδας 

«Τα Νέα» με τίτλο 

«Η Δύση της Χρυσής Αυγής», η Χρυσή Αυγή είναι Τρίτη πολιτική δύναμη, ενώ ο Ψυχάρης είναι κατηγορούμενος, γεγονός που δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα της κλεποκρατίας, την τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης, την χώρα που κυριαρχεί η αριστερά, με τις ευλογίες της ψευτοδεξιάς.




Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε σε γεγονότα της πρόσφατης πολιτικής επικαιρότητας, το ξεπούλημα του ΟΛΠ και άλλα, τα οποία αποδεικνύουν την συμπαιγνία των πολιτικών κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», εναντίον του Ελληνικού Λαού. 

Αυτή η συμπαιγνία, όμως, έρχεται στο τέλος της, αφού δυναμώνει η Χρυσή Αυγή, παρά την σφοδρή πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος, που ουδέποτε μπόρεσε να αναγκάσει τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες να σκύψουν το κεφάλι.




Η Χρυσή Αυγή, αλύγιστη, είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να αντισταθεί στην διάλυση της Ελλάδας. Στην λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα, την ασυδοσία που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα, στην κλεψιά, την ρεμούλα, τις ΜΚΟ και όλες τις υπόλοιπες εκφράσεις του αντεθνισμού. 

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη εγγύηση για την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους, αφού καθείς εξ ημών θεωρεί προσωπική υπόθεση και ευθύνη την σωτηρία του Ελληνικού Έθνους και έκλεισε αναφερόμενος στον κοινό αγώνα των Ευρωπαίων Εθνικιστών ενάντια στην «Ευρώπη» των τοκογλύφων και των λαθρομεταναστών.




Η εκδήλωση έκλεισε με την προβολή σχετικών πολυμέσων και με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο, όπως πρέπει σε κάθε εκδήλωση Ελλήνων.




Περισσότερες φωτογραφίες:








Περισσότερα βίντεο


Στα χέρια των Εθνικιστών 
η σωτηρία της Ελλάδας 


Η Χρυσή Αυγή 

αντιστέκεται στα ανθελληνικά τους σχέδια


Συνθήματα και αποθέωση στην Κόρινθο