ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Η Χρυσή Αυγή ,είναι η Χρυσή Δύναμη του αύριο....




Χρυσή Δύναμη είναι δύο λέξεις Χρυσή Αυγή. 

Η απελευθέρωση έρχεται είναι εδώ και έχει ένα όνομα Χρυσή Αυγή. Αυτό είναι η δύναμη που κάνει τους σαλτιμπάγκους της ξενόδουλης προοδευτικάντζας να ανησυχούν...

Η 42χρονη μεταπολιτευτική καπηλεία της Αριστρεράς που έσπειρε την διαστροφή, τυφλή ιδιοτέλεια, καιροσκοπισμό, τα “συγκεκριμένα ποσά βίας” του κόμματος του ληστή και του κοινωνικού ντελβέ, έκαψε την Αθήνα το 2008, πήρε τέλος. Οι Έλληνες στα πρόσωπα των αγοριών και των κοριτσιών της Χρυσής Αυγής βρήκαν την θέληση της δύναμης. Μόνα τους χωρίς φόβο λένε ΟΧΙ στους επαγγελματίες της παρακμής.. Μας Απελευθερώνουν. 
Η Απελευθέρωση είναι εδώ το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. 

Η “δημοκρατία 74” παρήκμασε μέσα στην πυκνή ανομία, την απουσία κανόνων και την πλήρη ελευθεριότητα των “προοδευτικών” δυνάμεων που επέβαλαν τις απόψεις τους στην πλειοψηφία των πολιτών με βία, τραμπουκισμό και παρανομία.. Η ανομία και συνεπώς η ατιμωρησία που επέβαλαν στην Ελλάδα οι συμμορίες των μουσάτων με τα αμπέχονα και οι αξύριστοι με Armani και γραβάτες Ermenegildo Zegna είναι η αιτία της παρακμής και της επιβολής της πλέον χυδαίας τυραννίας. Αυτό πήρε τέλος. 

Η Χρυσή Αυγή δίνει την θέληση της δύναμης. Ακούγεται ξανά στην Ελλάδα λόγος εθνικός, πατριωτικός, γνήσιος, ανιδιοτελής δυνατός. 

Για 42 χρόνια η ελληνική κοινωνία είχε παραδοθεί στα νύχια των χούλιγκαν των “προοδευτικών” δυνάμεων που διέλυσαν τα πάντα. “Προοδευτικές” δυνάμεις που αναδείχθηκαν σε εκτροφείο συνδικαλισμένων τυράννων της κοινωνίας, ψυχανώμαλων βανδάλων, μονοδιάστατης υστερίας συμφεροντολόγων. 

Πανεπιστήμια καταστρέφονται. Καθηγητές προπηλακίζονταν και τους κυνηγούνε σαν αγρίμια μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας στο όνομα του Πανεπιστημιακού ασύλου και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Χτίζουν τα γραφεία των καθηγητών ( δεν θυμάμαι να γίνεται κάτι τέτοιο στην Οξφόρδη). 

Τέσσερεις άνθρωποι δολοφονήθηκαν στην Marfin υπό τους αλαλαγμούς των αφιονισμένων “προοδευτικών” αφήστε τους να καούν τραπεζίτες είναι. Η Αθήνα κάηκε, καλά οργανωμένα τον Δεκέμβρη 2008 με τις ευλογίες των “προοδευτικών δυνάμεων”

Επί τέσσερεις δεκαετίες οι κάπηλοι της “προοδευτικότητας” παράγουν μαζικά βανδάλους, καταληψίες, ευνουχισμένους διαδηλωτές που αναμηρυκάζουν τον κρετινισμό της κομματικής ντουντούκας. 

Ο πλούτος των Ελλήνων καταβροχθίστηκε ασύστολα και μετατράπηκε χωρίς ντροπή και αιδώ σε βίλες και κότερα. Οι μίζες της Siemens τροφοδότησαν ολόκληρο το πολιτικό σύστημα απο το ΚΚΕ που δια στόματος Φλωράκη βοήθησε τον γιό του Πέτρου, Σωκράτη Κόκαλη, μέχρι την Αριστερά του Κοροβέση. Ένα πολιτικό σύστημα που ανερυθρίαστα μας λέει: “πιθανολογούμε κάτι έχει συμβεί, ίσως σοβαρό”. 

Αυτό πήρε τέλος. 

Οι πολιτικατζήδες και η μελίγκρα των ΜΜΕ(ξαπάτησης), των κοινωνικών συναναστροφών του Χριστοφοράκου, πανικοβλήθηκαν. Η εποχή της αδιαμαρτύρητης ομηρίας στο βωμό των κομματικών συμφερόντων, των διορισμών και της φτηνής συνδιαλαγής παρήλθε. Οι τυραγνισμένοι πολίτες από την “προοδευτική” ασυδοσία απελευθερώνονται. 

Αγκαλίζουν την Χρυσή Αυγή. Αγκαλίαζουν την αξιοπρέπεια, την ελπίδα, την Ελλάδα το Έθνος, Γυρίζουν την πλάτη στα λαμόγια και τους μιζαδόρους της μαφίας του “συνταγματικού τόξου” που αντικατέστησε την “γενια Πολυτεχνείου” ΑΕ και των βαστάζων τους. 

Επί τέλους οι Έλληνες, οι Ελληνίδες τα ελληνόπουλα κατάλαβαν: οτι οι παρέες και οι κοινωνίες των “προοδευτικών” του Φίλιον και DaCapo, το προλεταριάτο (τσογλαναρία στην μαρξιστική) του φραπέ της Μηλιώνη, οι ταβλαδόροι της πλατείας Κολωνακίου, οι σταχτοπούτες και οι δειλοί φανατικοί της βίας της Πολιτείας, της Εκάλης και του Ψυχικού, οι αδέξιοι Δαντών του ΣΥΡΙΖΑ, οι δυστυχισμένοι Κοριολανοί της πάλης των τάξεων του ΚΚΕ, δεν είναι πλέον το πιο ευαίσθητο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας. 

Το μήνυμα στους πολιτικατζήδες και τους κατσαπλιάδες των ΜΜΕ και του “συνταγματικού τόξου” είναι ότι ένα κομμάτι της κοινωνίας βρήκε την δύναμη της θέλησης. 

Οι Έλληνες κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να τους εκπροσωπούν πλέον η χαβιαροριστερά των ιδιωτικών σχολείων και τα στουρνάρια των πανεπιστημίων της Εσπεριας, ή η χαζο”δεξιά” της Νυκτωμενης διαχρονικά ΝΔ. 

Η Χρυσή Αυγή ο λαός, απο τον λαό, για τον λαό, για το έθνος γράφει την νέα ιστορία.....

Είναι η Χρυσή Δύναμη του αυριο....

max
















Το προδομένο ΟΧΙ και η Χρυσή Αυγή


Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες για τον ένα χρόνο από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Ένα δημοψήφισμα, το οποίο από το θριαμβευτικό 61,3% που έλαβε το “ΟΧΙ” μετετράπη σε μια παράσταση-παρωδία της “πρώτη φορά αριστερά” κυβέρνησης, με δραματικό περιεχόμενο για την Πατρίδα και τον Λαό. Την ίδια ώρα που παραμύθιαζε τον Ελληνικό Λαό ότι οφείλει να πει “ΟΧΙ”, φρόντιζε υπογείως να λειτουργεί υπέρ του “Ναι”.

Όλο το μέχρι τότε πεντάμηνο της διακυβέρνησής του ο ΣΥΡΙΖΑ φρόντιζε να δημιουργεί και να ισχυροποιεί τις προϋποθέσεις για την υπογραφή του τρίτου και χειρότερου -μέχρι στιγμής- Μνημονίου. Κατά την διάρκεια αυτών των μηνών η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να δημιουργηθούν οι πλέον κατάλληλες συνθήκες ασφυξίας, οι οποίες θα έφερναν το τρίτο Μνημόνιο. Ενώ φαινομενικά η κυβέρνηση είχε ταχθεί υπέρ του ΟΧΙ, στην πραγματικότητα δούλευε πυρετωδώς υπέρ του “Ναι”.
Ενώ νωρίτερα είχε απορροφήσει πλήρως τα αποθεματικά των ταμείων, είχε δώσει 17 δισ. ευρώ στους διεθνείς τοκογλύφους (χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα), είχε στείλει πίσω οικειοθελώς άλλα 11 δισ. ευρώ, λίγο πριν την διενέργεια του δημοψηφίσματος φρόντισε να δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο το ήδη δυσμενές κλίμα. Με την Χώρα στα όρια της κατάρρευσης, με καλλιεργημένο το κλίμα πανικού, με κλειστές τις τράπεζες, με “κάπιταλ κοντρόλ”, με τα καθεστωτικά ΜΜΕ να ξεπερνάνε κάθε όριο προπαγάνδας, παραπληροφόρησης, κινδυνολογίας και αποπροσανατολισμού, η κυβέρνηση θεώρησε ότι ήταν η πλέον κατάλληλη στιγμή προκειμένου να θέσει στον Ελληνικό Λαό το ερώτημα αν δέχεται το σκληρότερο τρίτο Μνημόνιο των διεθνών τοκογλύφων. Και όμως, η κυβέρνηση είχε φροντίσει ήδη να προκαθορίσει το κάλπικο περιεχόμενο του δημοψηφίσματος, λίγες μόλις ημέρες πριν την διεξαγωγή του, με δύο συγκεκριμένες κινήσεις.
Η πρώτη κίνηση αφορούσε το επίσημο αίτημα της κυβέρνησης, με την υπογραφή του ίδιου του πρωθυπουργού, για την σύναψη νέου δανείου, το οποίο θα συνοδευόταν από νέο Μνημόνιο, όπως ρητά αναφερόταν στα άρθρα κανονισμού του ESM, που επικαλούνταν στην αίτησή του ο Τσίπρας. Η δεύτερη κίνηση έγινε πέντε μόλις ημέρες πριν την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης 30 Ιουνίου 2015, όταν στάλθηκε στις Βρυξέλλες νέο κείμενο της κυβέρνησης για το κλείσιμο της αξιολόγησης του προηγούμενου Μνημονίου, με το οποίο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ “περιορίζει τα σημεία της διαφωνίας”, μένοντας μόνο σε έξι σημεία (τα οποία λίγες ημέρες αργότερα μηδενίστηκαν πλήρως).
Ενώ, λοιπόν, πίσω από παρασκηνιακές μεθόδους ο Τσίπρας προσκυνούσε τους διεθνείς τοκογλύφους, την ίδια στιγμή ήλπιζε ότι ο Ελληνικός Λαός θα ψήφιζε “Ναι”, ώστε να έχει έτοιμη την δικαιολογία για την υπογραφή του τρίτου Μνημονίου. Οι Έλληνες, όμως, με Αξιοπρέπεια και Υπερηφάνεια, γύρισαν την πλάτη στο αρνητικό κλίμα, την τρομοκρατία και την εσκεμμένη παραπληροφόρηση και απέρριψαν τις προτάσεις Γιούνκερ, με το πραγματικά θριαμβευτικό 61,3%, το οποίο αποτέλεσε ένα ηχηρό χαστούκι στα μούτρα των εθελόδουλων εγχώριων υποτακτικών στους δανειστές. Αλλά αυτό ακριβώς το “ΟΧΙ”, της Αξιοπρέπειας και της Υπερηφάνειας, προδόθηκε από την κυβέρνηση την επόμενη κιόλας ημέρα, καθώς σε πλήρη συνοδοιπορία με τους υπόλοιπους αρχηγίσκους-πολιτικάντηδες του “συνταγματικού τόξου” σε κλειστό συμβούλιο αποφάσισαν από κοινού να αψηφήσουν και να ξεπουλήσουν την ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού, δίνοντας γη και ύδωρ στους διεθνείς τοκογλύφους.
Η επακόλουθη Σύνοδος Κορυφής και το αποτέλεσμα που βγήκε απ’ αυτήν αποτέλεσαν ένα πραγματικό σοκ για τον Ελληνικό Λαό, λόγω ακριβώς του πρωτοφανούς μεγέθους της προδοσίας που διέπραξαν ο Τσίπρας και οι υπόλοιποι πολιτικάντηδες. Ο Ελληνικός Λαός είπε ένα περίτρανο “ΟΧΙ” στις απαράδεκτες προτάσεις Γιούνκερ, φτύνοντας κατάμουτρα τους εκβιασμούς των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων εντολοδόχων τους, αλλά τόσο ο πρωθυπουργός όσο και σύσσωμο το υπόλοιπο συστημικό πολιτικό κατεστημένο υπέγραψε αυτές τις κατάπτυστες συμφωνίες, επαυξημένες μάλιστα ως ένα είδος τιμωρίας για την “απείθεια” των Ελλήνων. Με τον πλέον ελεεινό τρόπο ολάκερο το “συνταγματικό τόξο” έβαλε σε υποθήκη την ίδια την Χώρα, μέσω ενός ταμείου το οποίο εποπτεύεται απευθείας από την αδηφάγο καπιταλιστική συμμορία των διεθνών τοκογλύφων. Ολάκερη η Ελληνική Γη, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και οι υποδομές του Ελληνικού Κράτους κατασχέθηκαν, επί της ουσίας, από τους δανειστές.
Κάτι άλλωστε το οποίο βλέπουμε να πραγματοποιείται το τελευταίο χρονικό διάστημα ως απόρροια αυτής ακριβώς της υπογραφής του τρίτου Μνημονίου. Ένα, λοιπόν, έτος μετά την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, το οποίο παρά το θετικό αποτέλεσμά του προδόθηκε με τον χειρότερο τρόπο από την εγχώρια εντολοδόχο κυβέρνηση και τους υπόλοιπους συνενόχους της, βλέπουμε ήδη τις ολέθριες συνέπειες αυτής ακριβώς της προδοσίας. 
Τώρα πια είναι κάτι παραπάνω από αντιληπτό ότι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενδυνάμωση της μοναδικής Γνήσιας Εθνικής Αντιμνημονιακής Πολιτικής Δύναμης του Τόπου αποτελεί μονόδρομο για να ανατείλει ξανά η ελπίδα για την Πατρίδα και τον Λαό. 
Η Ανατολή της Ελπίδας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του Ελληνισμού! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
Γιώργος Μάστορας