ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ 52% Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ!

TO GO WITH AFP STORY BY SIMON STURDEE Heinz-Christian Strache (C) candidate of the Freiheitliche Partei Oesterreichs FPO Party (Freedom Party of Austria) waves flags during a meeting of the FPO political party in Klagenfurt on September 14, 2013 ahead of the Austrian legislative elections taking place on September 29, 2013. AFP PHOTO / ALEXANDER KLEIN

Σε περίπου δύο μήνες (στις 2 Οκτωβρίου) θα διεξαχθούν -εκ νέου, λόγω… δημοκρατικής νοθείας!- οι προεδρικές εκλογές στην Αυστρία και οι προοπτικές είναι εξαιρετικά δυσοίωνες για τους… δημοκράταρους!

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσκόπηση της εφημερίδας «Έστεράιχ», τα ποσοστά είναι 52 – 48 υπέρ του εθνικιστή υποψηφίου, Νόρμπερτ Χόφερ!

Στην ίδια δημοσκόπηση το 56% των ερωτηθέντων θεωρούν καθοριστικό για την ετυμηγορία τους την ασφάλεια και την προστασία από την τρομοκρατία, ενώ σε ποσοστό 55% εκτιμούν πως σημαντικό ρόλο παίζει και μία σκληρότερη πολιτική στο λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα και το άσυλο, δύο δηλαδή θέματα που είναι βούτυρο στο ψωμί του εθνικού Κόμματος της Ελευθερίας.

Εν τω μεταξύ, οι Ελεύθεροι προειδοποιούν από τώρα τους… δημοκράταρους, να μην επαναλάβουν τα ίδια και στη δεύτερη προεδρική εκλογή, γιατί δε θα διστάσουν να κάνουν νέα προσφυγή.


ΟΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ



Μια φωτογραφία, την οποία πόσταρε ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Πολ Ράιαν, και απεικόνιζε την φετινή ομάδα των Ρεπουμπλικανών ασκούμενων, με τον ίδιο σε πρώτο πλάνο και πίσω του δεκάδες ασκούμενους, προκάλεσε την αντίδραση των «Δημοκρατικών» της Κλίντον, που χαρακτήρισαν τους Ρεπουμπλικανούς «ρατσιστές», γιατί όλοι οι εικονιζόμενοι ήταν λευκοί.

Η «απάντηση» των Δημοκρατικών ήρθε, επίσης, με μια φωτογραφία, από την αντίστοιχη ομάδα του κόμματος. Τη φωτογραφία έβγαλε η Αουντρα Τζάκσον, ασκούμενη στην βουλευτή των Δημοκρατικών, Εντι Μπέρνι Τζόνσον και σε αυτή απεικονίζεται η ομάδα των ασκουμένων με πολλούς Αφροαμερικανούς να πρωταγωνιστούν.

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι οι επικείμενες εκλογές στις ΗΠΑ θα έχουν και φυλετικό χαρακτήρα!