ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ



Αυτή τη φορά, σειρά πήρε το «Πρώτο Θέμα» (Κυριακή 11/9) δια της γραφίδας του δημοσιογράφου Νίκου Φελέκη, ο οποίος κάτω από τον τίτλο του άρθρου : 

«Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν κατάρρευση» (αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ), αναφέρεται όμως και στα υπόλοιπα κόμματα, όπως και την Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα γράφει: » Τέλος όσον αφορά τα άλλα κόμματα, η δημοσκόπηση της ΠΑΜΑΚ αποτυπώνει αυτό που όλοι γνωρίζουμε και πριν από τις άλλες- και πριν το θέρος- δημοσκοπήσεις.

Η Χρυσή Αυγή φαίνεται πως έχει κατοχυρώσει την τρίτη θέση και ενδεχομένως, αν δεν βελτιωθούν τα πράγματα, ή ακόμα χειρότερα εξ αιτίας του προσφυγικού επιδεινωθούν, να πετάξει και πιο ψηλά από το 7,5-8% » !!!

Εμείς τον ευχαριστούμε μεν, που τολμά να γράψει τις ευνοϊκές προβλέψεις για την Χρυσή Αυγή, αλλά και τον παρακαλούμε, αφού το ξεκίνησε, ας μην τσιγκουνεύεται.

Αν του επιτρέψουν, ας μας πει: πόσο «πιο ψηλά» από το 7,5-8 % «, (που αναφέρει στο άρθρο του), είναι πιθανό να «πετάξει» η Χρυσή Αυγή ; Θα πει κάποιος: καλά δεν ξέρετε εκεί στην Χρυσή Αυγή τα ποσοστά σας;

Βεβαίως και τα ξέρουμε. Αλλά θέλουμε, να αναγκάζεται να τα ομολογεί και το σύστημα, τώρα που πλέον δεν μπορεί να τα κρύψει.

Νικόλαος Σκαντζός


ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΠΕΡΙΟΠΗΣ! ΟΙ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ ΑΝΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ!


 
Τελικά, το’ παν και το’ καναν οι… σούπερ δημοκράτες της Αυστρίας. 

Ανέβαλαν τις επαναληπτικές (λόγω… δημοκρατικής νοθείας σ’ αυτές, που έγιναν στις 22 Μαΐου) προεδρικές εκλογές που είχαν προγραμματιστεί για τις 2 Οκτωβρίου. 

Με επίσημη δικαιολογία (για γέλια!) τα… προβλήματα που παρουσιάστηκαν με τους φακέλους των επιστολικών ψήφων (μάλλον, τους έφαγαν τα… ποντίκια, ή κιτρίνισαν από την… υγρασία)

Στην πραγματικότητα, η αναβολή έγινε γιατί όλες οι δημοσκοπήσεις έδειχναν πεντακάθαρη νίκη του εθνικιστή υποψηφίου!

Την αναβολή του επαναληπτικού γύρου, ανακοίνωσε το μεσημέρι σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο χουντικός υπουργός Εσωτερικών Βόλφγκανγκ Σομπότκα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες.

Ο υποψήφιος του Κόμματος των Ελευθέρων Νόρμπερτ Χόφερ – όπως και ο αρχηγός του κόμματος Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε άσκησε δριμύτατη κριτική για «συνωμοσία» εναντίον του, από τα κόμματα του σάπιου πολιτικού (και εξόχως χουντικού…) κατεστημένου της χώρας.

Ως νέα ημερομηνία των προεδρικών εκλογών, ορίστηκε η 4η Δεκεμβρίου – αν βεβαίως μέχρι τότε ο εθνικιστής υποψήφιος έχει μείνει πίσω στις δημοσκοπήσεις. Αλλιώς, κάτι άλλο θα βρουν οι… δημοκρατικοί χουνταίοι, για νέα αναβολή, μέχρι που να… βαρεθούν οι αυστριακοί ψηφοφόροι και να ψηφίσουν τον… δημοκρατικό υποψήφιο!

Αντίοχος