ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Σε πανικό ο ανθέλληνας Σουλτς: «Κίνδυνος για όλο τον κόσμο ο Τραμπ»





Οι πιο φανατισμένοι υπέρμαχοι του εθνομηδενισμού, της παγκοσμιοποίησης και της κατάργησης των συνόρων κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να καταστήσουν τον Ντόναλντ Τραμπ συμπαθή προς όλους όσοι θέλουν να διαφυλάξουν τόσο την εθνικότητά τους, όσο και την ασφάλεια και συνοχή της πατρίδας τους.

Η πιο πρόσφατη περίπτωση αποτελεί αυτή του γνωστού ανθέλληνα Μάρτιν Σουλτς.


Για τον θλιβερό αυτόν πολιτικάντη και τα όσα υποστήριξε για τον Τραμπ, διαβάζουμε σε καθεστωτική ιστοσελίδα τα εξής κάτω από τον χαρακτηριστικό τίτλο 


«Σουλτς: Κίνδυνος για όλο τον κόσμο ο Τραμπ»: 

Ιδιαίτερα ανήσυχος για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται Ευρώπη δηλώνει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, ενώ υποστηρίζει ότι του προξενεί φόβο  
η εκλογή του Ντόναλντ Τράμπ. 

«Βρισκόμαστε σε μια ιστορική στιγμή: Ένας αυξανόμενος αριθμός πολιτών θεωρεί λανθασμένα τα όσα έκανε η Ευρώπη τις τελευταίες δεκαετίες», λέει σε συνέντευξή του στην διαδικτυακή έκδοση του Spiegel, εν όψει της αυριανής έκτακτης συνόδου κορυφής της Μπρατισλάβας.

Γι' αυτό και ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου προ των δαιμόνων το παρελθόντος, στους οποίους η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να αντιταχθεί.

Είπε επίσης ότι αναμένει «από την ΕΕ των 27 ένα σαφές μήνυμα ότι θα παραμείνουμε ενωμένοι παρά τα προβλήματα και τα θέματα στα οποία διαφωνούμε. 

Το πόσο σημαντική είναι η συνοχή θα αποδειχθεί ήδη με τις διαπραγματεύσεις για το Brexit». Ο Σούλτς μίλησε επίσης για το φόβο τον οποίο του προξενεί η εκλογή του Ντόναλντ Τράμπ ως Προέδρου των ΗΠΑ: 

«Στην περίπτωση αυτή θα κάθεται κάποιος ανεύθυνος σε μια θέση, η οποία απαιτεί μια μεγάλη δόση υπευθυνότητας. Ο Τράμπ δεν είναι μόνο για την Ευρωπαϊκή Ένωση πρόβλημα, αλλά για όλον τον κόσμο», όπως είπε χαρακτηριστικά.»

Από την δική μας πλευρά, αυτό το οποίο ευχόμαστε, είναι σε περίπτωση που εκλεγεί ο Τραμπ (κάτι το οποίο πλέον είναι κάτι παραπάνω από πολύ πιθανό, μετά την πολλαπλής φύσεως κατρακύλα της Κλίντον) να επιβεβαιώσει τους φόβους του ανθέλληνα και εχθρού των Εθνών, Σουλτς.

Η «ανευθυνότητα» του Τραμπ, όπως την εννοεί ο Σουλτς, είναι πολύ προτιμότερη από την «υπευθυνότητα» των διεθνών τοκογλύφων και των εξωμοτών της Ευρώπης, οι οποίοι βλέπουν τα Έθνη και τους Λαούς της μόνο ως αριθμούς χρημάτων και λογιστικά νούμερα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ