ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ, Η ΣΥΡΙΖ-ATTICA BANK ΚΑΙ ΤΟ… ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΚΩΤΑ - Η ψυχοπαθολογία της Αριστερής σκέψης



Ένα… φάντασμα πλανιέται (για να θυμηθούμε τον προπάτορα της αριστεράς, Μαρδοχαίο) πάνω από την Μνημονιακή Μπανανία Ελλαδιστάν: το φάντασμα του… Κοσκωτά!



Στα 127,6 εκατ. ευρώ («ααααυτά είναι λεφτά!», που’ λεγε κι ο μακαρίτης ο Βασίλης Αυλωνίτης στις ταινίες του), λοιπόν, ανέρχονται τα συνολικά δάνεια που έλαβε ο κόκκινος μαγαλοεργολάβος- ολιγάρχης Χρήστος Καλογρίτσας από την συριζ-Attica Bank, εκ των οποίων τα 77,6 εκατ. τα πήρε από τις αρχές του 2015, δηλαδή μετά την κατάληψη της εξουσίας από την «πρώτη φορά αριστερά», σύμφωνα με το πόρισμα του ελέγχου που διενήργησε στην τράπεζα Αττικής, μικτό κλιμάκιο της Τράπεζης της Ελλάδος και του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM) της ΕΚΤ.

Μάλιστα, βρέθηκαν από τους ελεγκτές αιτήσεις για επιπλέον δανεισμό ύψους 19 εκατομμυρίων ευρώ, μέσα στο τρέχον έτος, τα οποία δεν πρόλαβαν να του… τα δώσουν τα συντρόφια του.


Τα ποσά αυτά χορηγήθηκαν στην κατασκευαστική εταιρεία του Καλογρίτσα, χωρίς επαρκείς εγγυήσεις, από μια τράπεζα που παρουσίαζε κεφαλαιακές ανάγκες το φθινόπωρο του 2015 της τάξης των 750 εκατ. ευρώ.

Οι διαδόσεις των… κακών γλωσσών, ότι για τα δάνεια μεσολάβησε ο κουμπάρος του, συριζαίος υπουργός Σπίρτζης που, ως πρόεδρος του Ταμείου των Μηχανικών έχει λόγο στη συγκεκριμένη τράπεζα, κρίνονται ως… ανακριβείς, γιατί δεν λαμβάνουν υπόψιν το… ηθικό πλεονέκτημα της… αγίας αριστεράς!



Αντίοχος




















Η ψυχοπαθολογία 
της Αριστερής σκέψης


Η Αριστερά είναι εδώ και μήνες κυβέρνηση. Αλλά προτού γίνει εξουσία, έγινε τρόπος σκέψεως ενός μεγάλου τμήματος της Κοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των λεγομένων Δεξιών. Προκειμένου να προσδιορίσει τα όρια της σκέψεως, η Αριστερά επιδιώκει να βάζει εκείνη τις ιδεολογικές γραμμές. Παρέχει το ιδεολογικό άλλοθι και την τρομοκρατία, και η Δεξιά κάνει τα υπόλοιπα. Όμως, η κυριαρχία αυτή, κάθε άλλο παρά προοιωνίζει το αήττητο της πολιτικής της έκφρασης. Αντίθετα τα συστήματά της είναι προβλέψιμα και γι’ αυτό σχετικά εύκολα να καταρριφθούν.

Αριστερά και ΜΜΕ

Η Αριστερά χαρακτηρίζεται από διπολικότητα. Ενώ διατείνεται ότι είναι πρόμαχος της δημοκρατίας, καταργεί την ελευθερία της σκέψης και επιβάλλει την τρομοκρατία του νου. Χρησιμοποιούνται γι’ αυτό τα ΜΜΕ των καπιταλιστών τα οποία τροφοδοτούνται αφειδώς από τον ίδιο τον Λαό. Ο Λαός παράγει χρήμα και το χρήμα του μεταφέρεται στους δημοσιογράφους και τα Μέσα που χρηματοδοτούνται για να εξωραΐζουν, να προβάλλουν ή να αποκρύπτουν γεγονότα. Αριστερά και Δεξιά γνωρίζουν ότι όταν οι άνθρωποι αποδεχθούν την κατάσταση του γκόιμ, εξουδετερώνονται και δεν αντιδρούν. Στον ιουδαϊκό πολιτικό μανιχαϊσμό Αριστεράς-Δεξιάς, η ανάγκη του ανθρώπου για ελευθερία μεταφράζεται σε συμφέρον. Εξ ου και η «πάλη των τάξεων». Οι άνθρωποι αποκτούν ανάγκες, και για την ικανοποίησή τους είναι έτοιμοι να υιοθετήσουν οτιδήποτε τους υποδειχθεί, συνήθως μέσω των ΜΜΕ.

Οι δυο πυλώνες της ρητορικής

Η Αριστερή ρητορική είτε πρόκειται για την αστική σοσιαλδημοκρατία είτε για τους αντι-φα στηρίζεται σε δύο μύθους: την ισότητα και την ειρήνη ή καλύτερα, την αποφυγή του πολέμου. Οι μέθοδοι και η ένταση της εφαρμογής τους μπορεί να διαφέρουν, αλλά η ουσία παραμένει.

Όταν η αξία των ανθρώπων είναι ίση, η ποιότητα του προσώπου, η έννοια της άμιλλας, η προσπάθεια βελτίωσης και η αριστεία, ακυρώνονται. Ακόμη περισσότερο όταν ως ισότητα υπονοείται ουσιαστικά η ομοιότητα. Για την Αριστερά και την Καπιταλιστική Δεξιά όλοι είναι ίδιοι, και όντες ίδιοι, είναι εφικτό και τελικά επιβαλλόμενο να αντικαθίστανται προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι στόχοι της αυτοχρισμένης ελίτ. Αυτό για παράδειγμα εξηγεί την στήριξη Αριστεράς και Καπιταλιστών στην λαθρομετανάστευση και την αντικατάσταση των πληθυσμών.

Στον μύθο αυτό εντάσσονται η ισότητα των Φύλων και η ισότητα των Φυλών. Αλλά και στην Οικονομία, οι φόροι (ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ) είναι οριζόντιοι. Η ισότητα προς τα κάτω, εκφράστηκε στα Πανεπιστήμια με την απαίτηση των αριστεριστών για το «δημοκρατικό 5» σύμφωνα με το οποίο όλοι οι φοιτητές ασχέτως προσπάθειας έπρεπε να περνούν το μάθημα με την βάση.

Πίσω από τον δεύτερο μύθο, της αποφυγής του πολέμου, κρύβεται στην πραγματικότητα ένας αταβιστικός φόβος της σχέσης με τον «άλλο». Παρότι οι Αριστεροί φαίνεται ότι ενδιαφέρονται για την ετερότητα και «το διαφορετικό», η Αριστερά απορρίπτει την θεμελιώδη φυσική συνεκτική σχέση με τον «άλλο» που είναι η φάρα, το Έθνος, η Φυλή.

Αλλά η υπεράσπιση του Έθνους, σημαίνει σύνορα, και σύνορα σημαίνει εν δυνάμει πόλεμος. Η εμμονή με την «παγκόσμια συναδέλφωση» και την «παγκόσμια ειρήνη» είναι μια «θηλυκή» υστερία της Αριστεράς. Οποιαδήποτε διαμάχη πρέπει να πάψει, και στην θέση της να μπει μια ατέρμονη πάλη εναντίον των συνολικά διαπιστωμένων και αποδεκτών. Εχθρός γίνεται ο διπλανός και η ένταση διαχέεται σε ολόκληρη κοινωνία.

Αριστερά και «διαφορετικότητα»

Η συλλογιστική με την οποίαν η Αριστερά εμποτίζει στην Κοινωνία λέει πως για να σταματήσουν οι διαμάχες μεταξύ κρατών, πρέπει να καταργηθούν τα σύνορα. Ομοίως καταργούνται τα «σύνορα» μεταξύ ανδρών και γυναικών και οι διακρίσεις μεταξύ των Φυλών, και κατασκευάζονται κοινωνικές «φυλές» και «φύλα» με κοινές αναφορές τις μαζικές εκφράσεις αδιεξόδων, απογοήτευσης και βίας.

Παρά τους ισχυρισμούς τους οι Αριστεροί δεν σέβονται τον «άλλο» αλλά έχουν ένα βαθύ πρόβλημα επικοινωνίας με τον «άλλο». Θέλουν να καταργήσουν την υπόσταση του «άλλου» ώστε να μην χρειάζεται να έρχονται σε διάλογο μαζί του. Η Αριστερά έχει μια ανικανοποίητη ψύχωση, μια βουλιμία που της υπαγορεύει να «καταπιεί» τον «άλλο». Αυτό εν μέρει εξηγεί και την έντονη ροπή της στην ένοπλη βία και την συστηματική αποφυγή της αναμέτρησης θέσεων και ιδεών. Αυτό διαπιστώνεται και από την περίπτωση της Χρυσής Αυγής. Τι προτείνει η Αριστερή σκέψη; Την φίμωση της Χρυσής Αυγής, τον αποκλεισμό του «άλλου», του διαφορετικού, αυτού που τολμά να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία της, και να αντιτείνει θέσεις και ιδέες. Αυτό η Αριστερά δεν το δέχεται. Και όταν δεν το δέχεται αντιδρά είτε με αποκλεισμό είτε με σφαίρες.

Ενάντια στην Φύση και την Αλήθεια

Η Αριστερά επιχειρώντας να καταργήσει την σύγκρουση και να εγκαθιδρύσει την ισότητα, επιχειρεί την κατάργηση της Αλήθειας. Η Αριστερή σκέψη είναι παντελώς αντιφυσική. Ενώ η Φύση είναι επεκτατική, δυναμική, εξωστρεφής, η Αριστερά επιδιώκει την επιστροφή σε μια κατάσταση προ-δημιουργική, σε ένα χάος. Η αριστερή σκέψη είναι κατ’ αυτό μια θηλυκή, προ-πατριαρχική σκέψη. Θέλει τον Άνθρωπο να επιστρέφει στην μήτρα, εκεί που τα όρια ανάμεσα στο εγώ και τον «άλλο» δεν έχουν ακόμη καθοριστεί.

Αυτό ισχύει, επί παραδείγματι, στην περίπτωση της ισότητας. Η παρατήρηση της Φύσης δείχνει ότι η γυναίκα είναι φτιαγμένη για να αγαπά (τον άνδρα), κι άνδρας είναι φτιαγμένος για να προστατεύει (την γυναίκα, την οικογένεια). Αυτή η Αλήθεια που διαπιστώνεται από την ποίηση, την λογοτεχνία, την Τέχνη, την ίδια την Ζωή, είναι κόκκινο πανί για την Αριστερά.

Τακτικές μη διαλόγου

Η Αριστερά κυριαρχείται από εμμονές. Οι οπαδοί και απολογητές της δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν ιδεολογικά και με επιχειρήματα με τους Εθνικιστές, το μόνο «διαφορετικό» στην καπιταλ-μαρξιστική κοινωνία, γι’ αυτό και καταφεύγουν σε κραυγές («φασίστες» κ.λ.π.) ώστε να λήξουν την συζήτηση πριν καν ξεκινήσει

Και όταν ακόμη συζητήσουν (συνήθως με κάποιον που δεν είναι Εθνικιστής αλλά έχει σε ένα συγκεκριμένο θέμα αντιλήψεις που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν εθνικιστικές), ακολουθούν μια συγκεκριμένη τακτική παραπλάνησης.

Το πρώτο βήμα είναι να κάνουν τον διαφωνούντα να αισθανθεί ενοχή για τις ίδιες τις σκέψεις του. Πρέπει να ντρέπεται για την γνώμη του, για τις απόψεις του για την Ιστορία, την κοινωνία, την πολιτική.

Δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθήσει κανείς να εξηγήσει εάν είναι ή όχι Φασίστας, όπως δεν έχει νόημα εάν ο Αριστερός είναι Μαρξιστής, Σταλινικός, Τροτσκιστής, Μαοϊκός, ή αν ο Καπιταλιστής είναι οπαδός του Κέινς ή του Ανταμ Σμιθ. Ο Αρχηγός και οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν προσδιορίσει την ιδεολογία του κόμματός τους ως Εθνικιστική. Όσες φορές και αν το πουν, οι Αριστεροί θα επαναλαμβάνουν όσα ταιριάζουν στο δικό τους αφήγημα. Αυτά πρέπει να πουν για να κατέχουν την θέση τους (πολιτική, δημοσιογραφική) και να τρέχει ο μισθός τους.

Το δεύτερο βήμα είναι να επιχειρήσουν να περιχαρακώσουν τον συνομιλητή τους με λέξεις ή φράσεις που είναι «κακές», και να τον αναγκάσουν να τους ακολουθήσει στο αδιέξοδο των αριστερίστικων τσιτάτων όπου δεν έχουν θέση τα επιχειρήματα. Πώς τολμά κανείς να μιλά για «φυλή»; Ας διαπιστώνονται εύκολα οι φυλές στην πλούσια Φύση της οποίας ευλογήθηκε να είναι μέλος ο άνθρωπος. Ας ήταν η Καυκασία (λευκή), η Μογγολική (κίτρινη) και η Αιθιοπική (μελανή) φυλή στα βιβλία των γονέων μας ως την δεκαετία του 60. Άλλο αριστερό ταμπού είναι η λέξη «λαθρομετανάστες». Μα αφού είναι μετανάστες που εισέρχονται λαθραία στην χώρα μας; Πώς να τους πούμε; Ας τους πούμε εισβολείς που είναι και πιο εύστοχο.

Συμπέρασμα

Ο πολιτικός κόσμος, οι στοχαστές, οι καλλιτέχνες, υπηρέτησαν την Αριστερά, και διέδωσαν τον τρόπο σκέψης της. Το αποτέλεσμα είναι άνθρωποι αναλώσιμοι, παρακολουθούμενοι και αστυνομευόμενοι, σε καθεστώτα υποκριτικά και ανελεύθερα. Οι σύγχρονοι Έλληνες της «δημοκρατίας» και της Αριστεράς, εξευτελίζονται αδιαμαρτύρητα και βλέπουν τα σκουπιδιάρικα να παρελαύνουν αντί για τον στρατό τους.

Και μόνον τα αποτελέσματα αυτά, δείχνουν πως είναι επιβεβλημένο να απαλλαγούμε από τον πεισιθάνατο τρόπο σκέψης της Αριστεράς που κάνει την κοινωνία μας να σαπίζει. Να αναζητήσουμε έναν τρόπο σκέψεως ταιριαστό με την Φύση και την Ζωή, με το Έθνος και την Ψυχή μας.

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑ 



Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ

simaia

Δηλαδή πόσο περισσότερο πρέπει να εξευτελιστούμε σαν Λαός και Έθνος;;; 

Πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε προσβολές και ταπεινώσεις από μια μειοψηφία ανθελλήνων και εθνομηδενιστών;;; Ως πότε θα υπομένουμε την προκλητική συμπεριφορά του κάθε λαθρομετανάστη που θεωρεί ότι μπορεί να δρα και να πράττει μέσα στην Πατρίδα μας όπως επιθυμεί, την στιγμή που διαμένει, περιθάλπεται και σιτίζεται χάριν της ελεημοσύνης μας;;;; 

Ως πότε θα αφήνουμε μια κυβέρνηση ανίκανων και ανεύθυνων να οδηγεί την Χώρα στον όλεθρο και τον Ελληνισμό σε παντελή αφανισμό;;;;

Απ’ ότι όμως δείχνουν τα γεγονότα και οι καταστάσεις, η υπομονή των Ελλήνων Πολιτών απέναντι σε όλους αυτούς άρχισε πλέον να εξαντλείται και σιγά-σιγά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας οι τοπικές κοινωνίες αντιδρούν και σηκώνουν το ανάστημά τους, απέναντι στην ισοπέδωση και στον εκμαυλισμό, θεσμών, αξιών και ιδεών που προσπαθεί δολίως να εφαρμόσει η κυβέρνηση.

Εχθές το βράδυ λοιπόν, στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη η ελληνική σημαία υπεστάλη κανονικά από στρατιωτικό άγημα, όπως γίνονταν κάθε Κυριακή, πλην της προηγουμένης, λόγω του ότι η καθιερωμένη κάθε τέτοια μέρα υποστολή με τη δύση του ηλίου, ματαιώθηκε αφού στον ίδιο χώρο διαδήλωναν λαθρομετανάστες, αφού φυσικά είχαν ταϊστεί καλά και αναπαυθεί όλη μέρα στους καταυλισμούς τους.

Το σημαντικό λοιπόν και το άξιο αναφοράς, είναι ότι η ματαίωση της υποστολής από φόβο μήπως το στρατιωτικό άγημα δεχθεί επίθεση από τους λαθρομετανάστες (πού φθάσαμε, να φοβόμαστε στον Τόπο μας, αυτούς που χάριν σε εμάς ακόμη αναπνέουν) λειτούργησε ως αφύπνιση στη συνείδηση των Μυτιληνιών και εχθές μεγάλες ομάδες Πολιτών του νησιού, συγκεντρώθηκαν στον χώρο υποστολής, προκειμένου να στηρίξουν με την παρουσία τους, τους στρατιώτες. Απέναντί τους παρατάχθηκε μικρή ομάδα ακροαριστερών δοσίλογων και απάτριδων συνεπικουρούμενη από ομάδα λαθρομεταναστών (!!!!!) για να διαδηλώσουν ενάντια στην τελετή της υποστολής.

Μπορείτε ειλικρινά να συνειδητοποιήσετε, το μέγεθος της παρακμής και του εκφυλισμού που έχει οδηγήσει τον Τόπο μας η κυβέρνηση των εθνομηδενιστών του Μαξίμου;;;; Βάσει των δημοκρατικών αρχών, είναι δικαίωμα του κάθε ατόμου να δέχεται ή να μην δέχεται την Σημαία, ως Εθνικό σύμβολο. Αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παρεμποδίζει όποιους τη σέβονται και την τιμούν. Φαίνεται όμως για τους βρωμιάρηδες του ακροαριστερού χώρου δημοκρατία και ελευθερία σημαίνει η επιβολή της δικής τους θέλησης και περιφρόνηση προς την θέληση των υπολοίπων.


Όποιος γουστάρει λοιπόν, μπορεί να παρέμβει παράνομα, ενάντια σε κάθε λογική και δεοντολογία και να παρεμποδίσει καθιερωμένες τελετές εθνικής σημασίας και νοήματος χωρίς να συλληφθεί και να προσαχθεί άμεσα ενώπιον της δικαιοσύνης μέσω της Αυτόφωρης διαδικασίας. Και το πλέον εξοργιστικό και ενοχλητικό, είναι ότι μαζί με τους εντόπιους Εφιάλτες, αυτή τη φορά συνετάχθη και ομάδα από τους τριτοκοσμικούς εισβολείς. Έτσι λοιπόν την προηγούμενη Κυριακή όπως προαναφέραμε αναβλήθηκε η καθιερωμένη υποστολή, λόγω του ότι το Λιμενικό διαμήνυσε στην στρατιωτική ηγεσία, ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια του αγήματος.

Και ερωτούμε. Τι έκανε γι αυτό, ο πολλά βαρύς υπουργός Εθνικής Άμυνας κύριος Πάνος Καμένος, που περιφέρει το σαρκίο του από στρατόπεδο σε στρατόπεδο, φορώντας στρατιωτικές στολές, κυρίως των Ειδικών Δυνάμεων; Γιατί δεν έδωσε εντολή και γιατί δεν απαίτησε από την κυβέρνηση, αυτοστιγμεί να στείλει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να προστατέψουν το στρατιωτικό άγημα ή να έδινε ο ίδιος εντολή στις δυνάμεις Καταδρομέων που υπάρχουν στο νησί, να περιφρουρήσουν την εκδήλωση;;;; Και όποιος τολμούσε ας κουνιόνταν. Οι μεν εντόπιοι προδότες του ακροαριστερού χώρου, να οδηγούνταν στα δικαστήρια οι δε λαθρομετανάστες που τους συντρόφευαν να μεταφέρονταν άμεσα σιδηροδέσμιοι στο πρώτο αεροπλάνο, με προορισμό τις πατρίδες τους. Αλλά τελικά, όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο κανείς δεν έκανε τίποτα, διότι για τους αναίσχυντους και αήθεις κυβερνώντες η Σημαία ως Εθνικό σύμβολο, δεν έχει την παραμικρή σημασία.

Έτσι λοιπόν αφού η κυβέρνηση έδειξε καθαρά για μια ακόμη φορά τον εθνομηδενιστικό της χαρακτήρα, ανέλαβαν να στηρίξουν το στρατιωτικό άγημα με την παρουσία τους οι Έλληνες Πολίτες. Και ω τι θαύμα! Αυτή τη φορά στο όλο σκηνικό παρευρέθηκε και ισχυρή αστυνομική δύναμη, όχι φυσικά για να καταστείλει τους ακροαριστερούς αλητήριους και τους λαθρομετανάστες που τους ενίσχυαν και να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή της υποστολής, αλλά για να τους προστατεύσει από το βρωμόξυλο που κινδύνευαν να φάνε από τους συγκεντρωμένους Πολίτες. Και που για να πούμε και του στραβού το δίκιο, μάλλον τους χρειάζονταν. 

Από τα ανωτέρω διαπιστώνουμε για μια ακόμη φορά ότι ο Λαός έχει πλέον ξεπεράσει τα όρια της ανοχής και της υπομονής του και αντιδρά, απέναντι σ’ ένα άθλιο καθεστώς που σχεδιάζει την ολοκληρωτική υποταγή της Ελλάδας και την καταστροφή της ελληνικής Φυλής και του Πολιτισμού. Ειδικά στην Λέσβο που θεωρούνταν ανέκαθεν το «κόκκινο νησί» τέτοια γεγονότα εκδήλωσης του Λαϊκού μένους είναι ελπιδοφόρα.

Ναι η Πατρίδα μας μπορεί να σωθεί, φθάνει όλοι οι Έλληνες Πολίτες να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να αντιδράσουν και να αντισταθούν, νόμιμα πάντα, απέναντι στους δυνάστες και στους δήμιους του Ελληνισμού. Να ενώσουν την κραυγή της οργής και της διαμαρτυρίας τους με την φωνή του Εθνικιστικού Κινήματος, προκαλώντας σεισμό. Σεισμό, από τον οποίο, οι ετοιμόρροποι θα καταρρεύσουν.

Νικόλαος Παπαδιονυσίου