ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

«Παρμενίων 2016»: Η Χρυσή Αυγή συνεχάρη τις αξιόμαχες Ένοπλες Δυνάμεις- Φωτορεπορτάζ




Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας του Κοινοβουλίου, εκπροσώπησε το Κίνημα στην τελευταία φάση της Ασκήσεως των Ενόπλων Δυνάμεων «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016». 

Η επιτυχής τελευταία ημέρα της Ασκήσεως πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Βολής «ΑΕΤΟΣ» του Νομού Έβρου, έξω από την Αλεξανδρούπολη.


Η Άσκηση προέβλεπε άμυνα και αντεπίθεση των Ελληνικών δυνάμεων με την συμμετοχή αερομεταφερόμενων μονάδων Πεζικού, επιθετικών ελικοπτέρων, μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας, αρμάτων μάχης, και περιελάμβανε βολές Πυροβολικού και μαχητικών αεροσκαφών και ρουκετών ελικοπτέρων, βολές από άρματα τύπου Leo, διακομιδή τραυματιών κλπ. 

Όλη η φάση της Ασκήσεως, το πρωί της 7/10 πραγματοποιήθηκε με πραγματικά πυρά και χαρακτηριστική ευστοχία όλων των εμπλεκομένων δυνάμεων.


Ο κ. Παππάς είχε την ευκαιρία, αφού συνεχάρη μετά το πέρας της Ασκήσεως τους συντελεστές, υψηλόβαθμους Αξιωματικούς του Στρατού και της Αεροπορίας, να περιηγηθεί στον χώρο της Ασκήσεως και να συνομιλήσει και να συγχαρεί τους Αξιωματικούς και Οπλίτες, μόνιμους και κληρωτούς, που συμμετείχαν στην Άσκηση.

Είχε δε την ευκαιρία να τονίσει προς άπαντες την εμπιστοσύνη της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας που αποτελούν για το εθνικιστικό κίνημα πυλώνα της εθνικής ζωής και οι οποίες πέραν της οικονομικής δυσπραγίας βάλλονται και σε ηθικό επίπεδο από την μαρξιστογενή μνημονιακή κυβέρνηση. 

Το αμέριστο ενδιαφέρον της Χρυσής Αυγής για το στρατευμένο τμήμα του Έθνους, τους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς, Μόνιμους και Κληρωτούς, είναι γνωστό και έμπρακτο με τις συνεχείς κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του Κινήματος στο Ελληνικό κοινοβούλιο.


Ο Λαός μαζί με τον Στρατό είναι η εγγύηση της ασφάλειας και του μέλλοντος της χώρας υπό μία εθνική ηγεσία με άξονα την Χρυσή Αυγή. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ένα από τα συνθήματα που δονούν την ατμόσφαιρα στις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής είναι το σύνθημα: «ΛΑΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ».

Περισσότερες φωτογραφίες:












Ηλίας Κασιδιάρης στη βουλή για Ντόναλντ Τραμπ και επερχόμενη Νίκη της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ


Κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση της Πολιτικής Αεροπορίας, με το οποίο παραχωρείται κατ΄ ουσίαν ο εθνικός εναέριος χώρος, ο βουλευτής Αττικής Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε στις επικείμενες αμερικανικές εκλογές.

Τόνισε πως σύμφωνα και με το έγκυρο και διεθνώς αναγνωρισμένο περιοδικό "The Week" η Χρυσή Αυγή αναμένεται να επικρατήσει και να κυριαρχήσει στην ελληνική πολιτική σκηνή.










Τέλος, δεν παρέλειψε να σημειώσει πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι η μόνη πολιτική δύναμη που στηρίζει 
τον Πατριώτη Ντόναλντ Τραμπ εν αντιθέσει με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία που στηρίζουν την γνωστή για τις ανθελληνικές θέσεις, Χίλαρι Κλίντον.

 

Oλόκληρη η ομιλία: