ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ 4% ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

syriza1


Μπορεί οι προστάτες της… τιμής της… αγίας αριστεράς, να ειρωνεύτηκαν την «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ, που την πρώτη μέρα του 2ου Συνεδρίου του παρδαλού συνονθυλεύματος έριξε το σύνθημα «ούτε σε ξερονήσια ούτε σε φυλακές, ποτέ τους δε λυγίσανε οι κομμουνιστές», αλλά μια ματιά στις προτιμήσεις των συνέδρων είναι αρκετή για να επιβεβαιώσει ότι ναι, πράγματι οι συριζαίοι παραμένουν κομμουνιστές.

Έτσι, κατά την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής, στην πρώτη θέση με 1.312 ψήφους βρέθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος (επικεφαλής της «ομάδας των 53», που το παίζει… «αριστερή αντιπολίτευση» εντός των πλαισίων της κυβερνώσας αριστεράς, στη δεύτερη, με 4 λιγότερες ψήφους, ο Φίλης ο Έλληνας Κόγκαν*, που υποστήριξε –και πολύ σωστά- πως ήταν ψήφος υπέρ του διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας. 

Από κει και πέρα, την τρίτη θέση κατέλαβε ο Βούτσης (ΚΚΕ εσωτερικού), την τέταρτη ο υπουργός Υγείας Ξανθός (ΚΝΕ ολέ!), την πέμπτη ο Δραγασάκης (παρολίγον αρχηγός του ΚΚΕ, έχασε από την Παπαρήγα για τέσσερις ψήφους), την έκτη ο υπερήφανος για την παρακρατική δράση του γιού του, Σκουρλέτης (της ομάδας των «Μπανιάδων»), την εβδόμη ο Πολάκης (που έχει περάσει από την ΚΝΕ και τους αριστεριστές) και ούτω καθεξής.

Κι ούτε ένας από τους προερχόμενους από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ δεν κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη δεκάδα, παρότι η συμμετοχή τους στη διακυβέρνηση είναι ουσιώδης.

Είναι εμφανές, ότι παρά τα παιχνίδια σκοπιμότητας του mister Tsipra με την ευρωπαϊκή κεντροαριστερά (Ολάντ και ΣΙΑ…), κουμάντο στον ΣΥΡΙΖΑ κάνει το παλιό 4% των αριστεριστών. 

Ε, λοιπόν, σ’ αυτό το 4% είναι καταδικασμένος να επιστρέψει λίαν συντόμως ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από λίγους ακόμα μήνες τριτομνημονιακής διακυβέρνησης της χώρας!

*κανονικό -εβραϊκό- όνομα Κόγκαν, ρωσσικό ψευδώνυμο Εμιλιάν Γιαροσλάβσκι, επικεφαλής της κρατικής σοβιετικής οργάνωσης «Ένωση των Αθέων», που ήταν πρωτοπόρα στις διώξεις κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας…

Αντίοχος


Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ – Η ΛΑΣΠΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή κατήγγειλε από βήματος βουλής το απαράδεκτο και ληστρικό καθεστώς ασυδοσίας που επικρατούσε στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά και τις μεθοδεύσεις και την νέα διαπλοκή που στήνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναρωτήθηκε για ποιον λόγο σπεύδει ο αρμόδιος υπουργός Παππάς να ρίξει άμεσα «μαύρο» στους τηλεοπτικούς σταθμούς παρά το γεγονός ότι είχε δηλώσει ότι αυτό θα γίνει σε 90 μέρες. Μήπως υπάρχει παζάρι με τον Αλαφούζο;

Όλα τα κόμματα είναι συνένοχα στο καθεστώς ασυδοσίας των καναλιών, καθώς επί ημερών Οικουμενικής ξεκίνησε η ανεξέλεγκτη λειτουργία τους.

Τα διαπλεκόμενα κανάλια πολέμησαν ανηλεώς την Χρυσή Αυγή, αλλά η λάσπη και οι συκοφαντίες τους δεν έφτασαν στον ελληνικό λαό.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε πως η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας δικαιούται να έχει εκπρόσωπο στο ΕΣΡ και τόνισε ότι θα έπρεπε η Δικαιοσύνη να έχει λόγο στο τηλεοπτικό τοπίο με έναν εισαγγελέα.

Τα κανάλια όμως προτιμούν να πληρώνουν τα όποια πρόστιμα που κατά καιρούς τους επιβάλλονται, παρά να σταματήσουν τις παράνομες εκπομπές με τα ροζ τηλέφωνα, γιατί κερδίζουν περισσότερο.

Τέλος, τόνισε πως σε όλη την Ευρώπη φυσά ο άνεμος του Εθνικισμού. Ο κομμουνισμός τελείωσε