ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η Χίλαρι Κλίντον; Επιστράτευσε την... κυρία Μαντόνα για να της μαζέψει ψήφους


Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ πλησιάζουν και ομολογουμένως το σύστημα έχει βάλει τα μεγάλα μέσα για να εκλέξει την εκλεκτή του, αιμοδιψή, Χίλαρι Κλίντον. Έχουμε δει τον ποταμό της λάσπης που εκτοξεύεται εναντίον του Τράμπ, αλλά και το γεγονός ότι η Χίλαρι βρίσκεται στο απυρόβλητο των ΜΜΕ για όλες τις υποθέσεις που την αφορούν.

Έχουμε δει επίσης της βίαιες αντισυγκεντρώσεις και τον όλο παροξυσμό γύρω από τις συγκεκριμένες εκλογές, παρά το γεγονός ότι έχουν ληφθεί οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι η πολιτική του αμερικανοσιωνισμού θα συνεχιστεί απρόσκοπτα ασχέτως του αποτελέσματος των εκλογών.

Οι εκλογές, όμως, πλησιάζουν και οι παγκόσμιοι επικυρίαρχοι απαιτούν την εκλογή της εκλεκτής τους. Παρά τα διαπιστευτήρια, το παγκόσμιο κατεστημένο απαιτεί την εκλογή της Χίλαρι που έχει δώσει τις «εξετάσεις» της εδώ και χρόνια. 

Αρκεί και μόνο να αναφερθούμε στο παράδειγμα των βομβαρδισμών της Σερβίας, κατά τις οποίες οι αμερικανικές «ανθρωπιστικές» βόμβες διαμέλιζαν βρέφη προς τέρψιν των παγκόσμιων αφεντών.


Σε αυτή την κατεύθυνση ήτανε και η... παρέμβαση της πιστής (κατά δήλωσή της) στον ιουδαϊκό μυστικισμό της Καμπάλα και τραγουδίστριας της pop, Μαντόνα, η οποία υποσχέθηκε... στοματικό σεξ σε όποιον ψηφίσει Χίλαρι Κλίντον.

Μιλάμε για την αποθέωση της «δημοκρατίας», του «δημοκρατικού διαλόγου» και της «αντιπαράθεσης των επιχειρημάτων». 

Δεν ξέρουμε τι επιτυχία θα μπορούσε να έχει μια τέτοια πρόταση από την συγκεκριμένη σχεδόν υπερήλικη τραουδίστρια της ποπ στον αντρικό (και όχι μόνο... αφού ως γνωστόν η Νέα Τάξη όλα τα... αλέθει) πληθυσμό, όμως είναι ενδεικτική του... «δημοκρατικού ήθους» που διέπει αυτές τις διαδικασίες.

Πάντως ευχόμαστε καλή... δύναμη στην Μαντόνα, αν σκοπεύει όντως να πραγματοποιήσει την υπόσχεσή της, αφού οι ψηφοφόροι στις ΗΠΑ είνα πάνω από... 213 εκατομμύρια.


ΠΑΝΙΚΟΣ! ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»!

obama_lathro
Εχει γραφτεί το γιατί τρέμουν τα (πάσης φύσεως…) κομμούνια στην Λέσβο (την εκλογή βουλευτή της Χρυσής Αυγής στις επόμενες εκλογές).

Στην Λέσβο, την οποία έχει μετατρέψει σε «νήσο Έλλις» η Νέα Τάξη Πραγμάτων και οι εδώ υποτακτικοί της! Που σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε η καθεστωτική «Καθημερινή», θα στείλουν εκεί ολόκληρο πλανητάρχη (τον ερχόμενο μήνα που θα επισκεφθεί την Ελλάδα), για να διαφημίσει στα πέρατα του κόσμου την… «αλληλεγγύη» προς τα «προσφυγάκια»:

«Πηγές αναφέρουν ότι κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα ο κ. Ομπάμα ενδέχεται είτε να επισκεφθεί τη Λέσβο –το πιο γνωστό νησί στη διεθνή κοινότητα για τη φιλοξενία προσφύγων, αλλά και τη δοκιμασία που περνούν οι κάτοικοι και η τοπική οικονομία από αυτή την κατάσταση…». 

Πέρασαν οι πάντες από την Λέσβο: πρωθυπουργός, αρχηγοί κρατών, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι και άλλοι, αλλά το… τιμημένο κουκουέ δεν έκανε ούτε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έστω για τα μάτια του κόσμου (και πώς να κάνει εφόσον με όλους αυτούς έλεγαν τα ίδια πράματα;). Λέτε να μην κάνει ούτε και κατά τον ερχομό του πλανητάρχη;