ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΤΟ… “ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ” ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


Μόνιμη επωδός στην προπαγάνδα της αριστεράς το περίφημο “ηθικό πλεονέκτημα”, ο ψευδής ισχυρισμός ότι σε όλα αυτά τα 42 χρόνια της μεταπολιτεύσεως η αριστερά δεν είχε καμία συμμετοχή στα σκάνδαλα, στην λεηλασία του εθνικού πλούτου, στην αναξιοκρατία!

Εκεί στηρίχθηκε και στην πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή, ο πρωθυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, ομιλία μέσα στα πλαίσια της συζητήσεως για την διαπλοκή και την διαφθορά. Του απήντησα, αλλά απάντηση δεν πήρα… Όπως όταν ανέφερα σχετικά με την σκανδαλολογία τα εξής: 

«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι» είπε ο Πρωθυπουργός. Πράγματι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να θυμίσω τι είπε ο κ. Βούτσης, ο Πρόεδρος της Βουλής, στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ, της Κεντρικής Ενώσεως Δήμων και Κοινοτήτων. Είπε: 

«Να μη μιλήσουμε για σκάνδαλα, γιατί η μόνη ωφελημένη θα είναι η Χρυσή Αυγή»

Παρών στην Βουλή ήταν και ο πρόεδρός της, ο οποίος θα μπορούσε να λάβει τον λόγο και να πάρει θέση, αλλά δεν το έκανε. Και τι θα μπορούσε άλλωστε να πει; Θα μπορούσε να αρνηθεί την δήλωσή του; 

Κεντρικό θέμα στη συζήτηση στη Βουλή η διαπλοκή και τα κανάλια, και για αυτό το θέμα πήρα τον λόγο και κατέδειξα την συνενοχή της αριστεράς στο αμαρτωλό καθεστώς, αλλά απάντηση επίσης δεν πήρα.

Συγκεκριμένα ανέφερα: 

Πότε έγιναν πρώτη φορά οι τηλεοπτικοί σταθμοί; Όλα άρχισαν στα τέλη του 1989. Συγκεκριμένα, στις 20 Νοεμβρίου του 1989 άρχισε να εκπέμπει ο τηλεοπτικός σταθμός «MEGA» και ο τηλεοπτικός σταθμός «ANTENNA» στις 31 Δεκεμβρίου 1989. Οι σταθμοί αυτοί άρχισαν να εκπέμπουν μετά τις εκλογές τις 5ης Νοεμβρίου του 1989 όταν στις 23 Νοεμβρίου σχηματίστηκε η Κυβέρνηση Ζολώτα. Ήταν κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου, στην οποία συμμετείχε και το ΚΚΕ και η ΕΑΡ, ο πολιτικός πατέρας και πρόγονος –εάν θέλετε- του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ. Για το «αμαρτωλό», λοιπόν, καθεστώς των τηλεοπτικών αδειών, για τη διαπλοκή, η οποία ξεκίνησε όταν ξεκίνησαν οι δύο πρώτοι τηλεοπτικοί σταθμοί, φταίει και η Αριστερά, καθώς και για την υπόθεση Siemens… Είναι και τα κανάλια, λοιπόν, και το καθεστώς της ασυδοσίας έργο πράγματι της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της Αριστεράς, όπως και η SIEMENS. Τότε υπογράφηκε, επί Οικουμενικής, η πρώτη συμφωνία με τη SIEMENS, με τη σύμφωνη γνώμη της Αριστεράς.

Ούτε λέξη, λοιπόν, από τον ΣΥΡΙΖΑ για τα κανάλια επί οικουμενικής και για την έναρξη λειτουργίας χωρίς άδεια των τηλεοπτικών σταθμών επί συγκυβερνήσεως της αριστεράς, ούτε για την συμφωνία με την SIEMENS, τότε επί των ημερών της οικουμενικής…

Απαντήσαμε ακόμη και για τα οικονομικά των κομμάτων όπου και εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κανένα ηθικό πλεονέκτημα

Όπως δεν έχει και το ΚΚΕ, το οποίο πούλησε πρόσφατα τον τηλεοπτικό του σταθμό αντί 6 εκατομμυρίων ευρώ σε off shore εταιρεία. 

Ειδικότερα δε για το ΣΥΡΙΖΑ, είπα στη Βουλή και πάλι απάντηση δεν πήρα τα παρακάτω: 

“Μίλησε, επίσης, ο κύριος Πρωθυπουργός για τα «θαλασσοδάνεια» της Νέας Δημοκρατίας. Έχετε κι εσείς, όμως, από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ ανάλογα δάνεια, μικρότερα. Όμως είπα ότι η διαφορά είναι ποσοτική, όχι ποιοτική. 

Μόνο για το 2015 η «Αυγή» εισέπραξε από διαφημίσεις τραπεζών 550.000 ευρώ. Μια εφημερίδα η οποία έχει μετά βίας κυκλοφορία χιλίων πεντακοσίων φύλλων! Γιατί τα έδωσαν οι τραπεζίτες αυτά τα 550.000 ευρώ; Για να έχουν ενημέρωση οι πελάτες τους για τις τραπεζικές τους συναλλαγές μέσω της «Αυγής»; Ασφαλώς όχι. Επίσης, όπως είπε στην Εξεταστική Επιτροπή ο υπεύθυνος της «Αυγής», το 2% των μετοχών της «Αυγής», 16.500 μετοχές, αξίας 100.000 ευρώ, κατέχονται από off shore, την οποία αρνήθηκε ο ιδιοκτήτης να κατονομάσει. 

Επίσης, η εφημερίδα, μιας και μιλάμε για «θαλασσοδάνεια», έλαβε δάνειο ενάμισι εκατομμυρίου ευρώ με εγγυητή τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα δάνεια του ΣΥΡΙΖΑ επίσης είναι άνω των 8 εκατομμυρίων ευρώ. Το 2010 ο Συνασπισμός ζητούσε από την Εθνική Τράπεζα διακανονισμό υποχρεώσεων 6,6 εκατομμυρίων ευρώ και νέο δάνειο ενάμισι εκατομμυρίου ευρώ. Μάλιστα, για το δάνειο αυτό έβαλε ως εγγύηση το κτίριο της Πλατείας Κουμουνδούρου, ένα κτίριο το οποίο αξίζει ελάχιστα με την τεράστια υποβάθμιση που έχει υποστεί το κέντρο των Αθηνών.”

Μεγάλο ψέμα, λοιπόν, το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς, αφού ήταν μέσα στα πράγματα όλα αυτά τα χρόνια σε Δήμους και σε Κοινότητες, στους συνεταιρισμούς με τις ψεύτικες επιδοτήσεις, αλλά και στα θαλλασοδάνεια από τράπεζες.

Οι μόνοι που έχουν το ηθικό πλεονέκτημα είμαστε εμείς οι Χρυσαυγίτες γιατί το κόμμα μας δεν έλαβε ποτέ δάνειο από τράπεζα και δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ σε τράπεζα. Δεν διαχειρίστηκε δε ποτέ δημόσιο χρήμα είτε σε κυβέρνηση, είτε σε Δήμο ή Κοινότητα.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή


ΗΠΑ: Εταιρία που συνδέεται με τον Σόρος στήνει μηχανές ψηφοφορίας σε 16 κρίσιμες πολιτείες. Βίντεο αποκαλύπτει την σχεδιαζόμενη απάτη των εκλογών




H Smartmatic, μια εταιρεία τεχνολογίας ψηφοφορίας που έχει βάση το Ηνωμένο Βασίλειο με βαθείς δεσμούς με τον GeorgeSoros, έχει τον έλεγχο των μηχανών σε 16 πολιτείες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων πολιτειών που θα δοθεί μάχη για τη νίκη, όπως: Αριζόνα, Κολοράντο, Φλόριντα, Μίσιγκαν, Νεβάδα, Πενσυλβάνια και Βιρτζίνια. Άλλες πολιτείες που επηρεάζονται είναι : Καλιφόρνια, Περιφέρεια της Κολούμπια, Ιλινόις, Λουιζιάνα, Μιζούρι, Νιου Τζέρσεϋ, Όρεγκον, Ουάσιγκτον και Ουισκόνσιν, όπως διαβάζουμε στην Daily Caller.

Η ιστοσελίδα της εταιρίας περιλαμβάνει ένα διάγραμμα ροής που περιγράφει πώς η εταιρεία έχει συμβάλει στις εκλογές των Η.Π.Α. από το 2006 ως το 2015 με «57.000 διαθέσιμα μηχανήματα ψηφοφορίας και καταμέτρησης ψήφων» και «35 εκατομμύρια βοηθούς ψηφοφόρων».

Το 2005, η Smartmatic εξαγόρασε την εταιρία ‘Sequoia Voting Systems’ με έδρα την Καλιφόρνια και εισήλθε στον κόσμο των αμερικάνικων εκλογών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Smarmatic, «Σε λιγότερο από ένα χρόνο η Smartmatic τριπλασίασε το μερίδιο αγοράς της Sequoia» και «πρόσφερε τεχνολογία και υπηρεσίες υποστήριξης στις Επιτροπές Εκλογών 307 κομητειών σε 16 πολιτείες των ΗΠΑ».

Πρόεδρος της Smartmatic είναι ο Λόρδος Mark Malloch-Brown, ο οποίος βρίσκεται στη βρετανική Βουλή των Λόρδων και στο διοικητικό συμβούλιο των Ιδρυμάτων Ανοικτής Κοινωνίας (OpenSociety Foundations) του Τζορτζ Σόρος. 

Ήταν πρώην αντιπρόεδρος των Επενδυτικών Ταμείων του Soros και ακόμη και αναπληρωτής γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, όταν εργάστηκε ως επικεφαλής προσωπικού για τον Κόφι Ανάν.



Στο παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο, ο 32χρονος πολιτικός ακτιβιστής James O’Keefe (Τζέιμς Ουκίφ) του ‘Project Veritas’, αποδεικνύει, με μυστικά πλάνα λήψης, ότι όντως υπάρχει μια συνωμοσία για διάπραξη απάτης της ψηφοφορίας, ώστε να κερδίσουν τις εκλογές οι Δημοκρατικοί.


Όργανα των Δημοκρατικών εμφανίζονται στο βίντεο να συζητούν πώς θα γίνει η διάπραξη απάτης στην ψηφοφορία. Σε κάποιο σημείο ένας από τους πράκτορες παραδέχεται πως μεταφέρουν με λεωφορεία ανθρώπους σε εκλογικά κέντρα για να ψηφίσουν παράνομα τα τελευταία 50 χρόνια.


Ο Σόρος είναι γνωστόν ότι είναι υποστηρικτής της Κλίντον (ή η Κλίντον είναι η μαριονέτα του), θεωρώντας μάλιστα προκλητικά,(βλ. βίντεο κάτω) ότι «η υπόθεση είναι τελειωμένη» ("done deal"). Είναι επίσης, ο άνθρωπος που με τα χρήματά του υποστηρίζει κάθε ομάδα ή φορέα που προωθεί τα δόγματα του πολιτιστικού μαρξισμού, της διάλυσης των δυτικών κοινωνιών και της γενοκτονίας της λευκής φυλής. 

Είναι γνωστόν ότι ο Σόρος με τα χρήματά του, βρίσκεται πίσω από την βίαιη οργάνωση των αφροαμερικάνων με το όνομα ‘Black Lives Matter’ στις ΗΠΑ, καθώς και την εισβολή «προσφύγων» και «μεταναστών» στην Ευρώπη, αλλά και τις μεθοδεύσεις αναχαίτισης του εθνικιστικού ρεύματος στην γηραιά ήπειρο, για να μιλήσουμε για τις πιο πρόσφατες δραστηριότητές του. Ο Σόρος ίδρυσε τα Ιδρύματα Ανοικτής Κοινωνίας που είναι ακριβώς, «ειδικά» υπεύθυνα για την προώθηση όλου του πακέτου της νεοταξικής ατζέντας.


E-mails από την εκστρατεία Κλίντον αποκαλύπτουν μια στενή σχέση με τον Σόρος


Διαβάζουμε στο Gateway Pundit:

«Το όνομα του λίμπεραλ δισεκατομμυριούχου χρηματοδότη, εκ των προεξεχόντων της παγκόσμιας ελίτ που προωθεί την μουσουλμανική «μεταναστευτική κρίση» και την πολυπολιτισμικότητα στις δυτικές κοινωνίες, εμφανίζεται πολύ στις ιδιωτικές συζητήσεις μεταξύ κορυφαίων αξιωματούχων της καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον.

Μια αναζήτηση από την American Lookout δείχνει ότι ο Σόρος αναφέρεται τουλάχιστον 56 φορές κατά τη διάρκεια των 11 παρτίδων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εκτίθενται από το Wikileaks που δείχνουν την συμπαιγνία μεταξύ της ελίτ, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της εκστρατείας Χίλαρι.

Ομοίως, ο Σόρος αναφέρεται άμεσα ως θέμα σε πολλαπλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πολλές φορές ζητώντας μια συνάντηση με τον κορυφαίο επίσημο της Κλίντον, John Podesta.

Εδώ είναι μερικά μόνο από αυτά ύστερα από μια γρήγορη αναζήτηση: εδώ, εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ.


Αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι ο Σόρος έχει τεράστια επιρροή στην κατεύθυνση της εκστρατείας Κλίντον. Ο Podesta (φωτο) δεν θα έχανε τον πολύτιμο χρόνο του για να συναντηθεί κατ’ιδίαν με τον Σόρος σε συχνή βάση, αν αυτό δεν άξιζε.

Εάν η Κλίντον γίνει πρόεδρος, ο Σόρος θα αποτελέσει μια σημαντική δύναμη στην πολιτική κατεύθυνση της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό θα σήμαινε μια ανεξέλεγκτη εισβολή των τριτοκοσμικών αλλοδαπών στην χώρα, πόλεμο με τη Ρωσία και μια ακόμη πιο επιθετική επίθεση στις παραδοσιακές αμερικανικές αξίες.



Ήταν έξυπνη η κίνησή τους αυτή καθώς ο Σόρος με τα χρήματά του βρίσκεται πίσω από την ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης φιλο-ρωσικής κυβέρνησης στην Ουκρανία πριν από λίγα χρόνια. Οι Ρώσοι πιστεύουν και δικαίως, ότι αυτές οι οργανώσεις του Σόρος στη χώρα τους αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια και σχεδίαζαν να δημιουργήσουν κοινωνική αναταραχή.

Donald Trump: "I Will Accept The Election Result ...."


SkyWatcher