ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ CITY PLAZA: ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ



Σε μια σοβαρότατη καταγγελία προχώρησε η πρώην αλληλέγγυας ιδιοκτήτριας του, ύπο κατάληψη City Plaza Αλίκης Παπαχελά, η οποία κάνει λόγο για ΜΚΟ και αλληλέγγυους που «τρώνε» αρκετά χρήματα. Στη σελίδα της στο facebook, από όπου παραθέτουμε το ακόλουθο απόσπασμα: «Το λοιπόν, κι ας έχω γίνει κουραστική για κάποιους, θα σας μιλήσω με νούμερα.

Τα ποσά που εισέρχονται στο καταπατημένο ξενοδοχείο μου από τις ΜΚΟ διεθνείς κι εγχώριες, δύο εκ των οποίων καταλύουν και στο ξενοδοχείο, είναι περίπου 15.000 ανά άτομο ετησίως, δηλαδή δεδομένου ότι οι κλέφτες-καταπατητές-δήθεν αλληλέγγυοι δηλώνουν ότι φιλοξενούν 400 άτομα (πράγμα αδύνατον κατά την γνώμη μου και φυσικά δεν υπάρχουν επίσημες καταγραφές των ατόμων που μπαινοβγαίνουν εκεί μέσα), ανέρχεται στο ποσόν των τουλάχιστον 6.000.000 ευρώ. Τα οποία, φυσικά, μην πληρώνοντας διαμονή και ταϊζοντας τους φακές, καρπώνονται τα καθίκια και μάλιστα αφορολόγητα.

Ξαναπείτε με αισχρή εμένα, κι ότι θέλω να βγάλω λεφτά απ την ιδιοκτησία μου! ….Ξαναπείτε με αισχρή εμένα, κι ότι θέλω να βγάλω λεφτά απ την ιδιοκτησία μου! Χαχαχαχα

Ναι μωρέ, ας βγάλει ο Γιαννόπουλος, ο Ανδρουλιδάκης, η πρώην σύζυγος Λαφαζάνη κι η κόρη του Ολγα (που το χει σπουδάσει κιόλας το αντικείμενο) κι όλα τα υπόλοιπα μικρά και μεγάλα καθίκια που χουν κωλοκάτσει εκεί μέσα, αλλά όχι η Παπαχελά! Τζιζ!

Η Παπαχελά στον δρόμο, τα καθίκια με περιουσίες τεράστιες απ την «αλληλεγγύη» στις πλάτες προσφύγων και ιδιοκτήτριας.

Το ξερατό μου προς απάντηση σ όσους ακόμα με βρίζουν…»

Είναι λοιπόν αυταπόδεικτο ότι η ευαισθησία των αλληλέγγυων γίνεται για την «μάσα»

- «Μήπως, όλη αυτή η καθυστέρηση στην εξέταση των αιτημάτων ασύλου απλά κρατάει τα «πελατάκια», της Υπατης Αρμοστείας και των ΜΚΟ εδώ, για να είναι αυξημένα τα κονδύλια της «αλληλεγγύης»;

- Μήπως βοηθάει και το σχέδιο εγκατάστασης και «ενσωμάτωσης» όλων αυτών στην Ελλάδα; Γιατί όπως φαίνεται, είναι πολλά τα λεφτά.