ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Πέρνα στην «Αντεπίθεση»-Έλα στη Χρυσή Αυγή!


Σίγουρα έχεις παρατηρήσει γύρω σου, όσο και αν προσπαθούν να σε πείσουν για το αντίθετο, την βαθιά οικονομική, πολιτική, ηθική και κοινωνική παρακμή στην οποία έχει περιπέσει η χώρα μας. Μέσα σου αισθάνεσαι ότι σε έχουν δέσει με μία βαριά αλυσίδα, κρατώντας σε σκλαβωμένο σε ένα αβέβαιο μέλλον. Μη γελιέσαι όμως.  Η αλυσίδα αυτή δεν φτιάχτηκε σε μία μέρα, αλλά ούτε και τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης. Σφυρηλατήθηκε και δέθηκε πάνω σου, κρίκο-κρίκο δεκαετίες τώρα.

Από τις πρώτες μέρες της γέννησης της νέας δικτατορίας της «δημοκρατίας» φρόντισαν να ξεκινήσουν με τις ενοχές για την καταπίεση μιας δήθεν ηρωικής αριστεράς, δημιουργώντας ένα παραμύθι με φανταστικούς ήρωες και κακούς εθνικόφρονες, που έπρεπε να το διδαχτείς από τα χρόνια του σχολείου ακόμα.
Έπειτα ήρθε η ώρα της εισόδου στην Ενωμένη Ευρώπη και το χρήμα άρχισε να ρέει άφθονο, σχηματίζοντας μια εικονική πραγματικότητα ευτυχίας και ευδαιμονισμού, με καινούργια πια πρότυπα που δημιουργήθηκαν σε ένα σύγχρονο life style, όπως ονομάστηκε,  που το ανώμαλο έγινε ομαλό, η παραβατικότητα εξυπνάδα και το ανορθόδοξο ο δρόμος της επιτυχίας.
Όλα φαίνονταν τέλεια αλλά χωρίς να το καταλάβεις αποκόπηκες από τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα σου, τις ηθικές αξίες που σε δίδαξαν οι γονείς σου και η ιστορία χιλιάδων ετών ενός έθνους κάτι πολύ μακρινό για να ασχοληθείς μαζί του.
Παράτησες την πρωτογενή παραγωγή και την τίμια εργασία της γης για ένα πλούτο που μοιραζόταν απλόχερα ώστε να γίνεις σκλάβος των δανεικών. Απέκτησες γλώσσα και συνήθειες ξένες προς την φυλή σου για να προσαρμοστείς σε αυτή την πολύχρωμη και πολύβουη μάζα, που δεν είχε ελεύθερη σκέψη αλλά κινούνταν χοροπηδώντας σε ακατανόητους ρυθμούς προς τον βιολογικό της θάνατο.
Και τώρα που σου τα πήραν όλα, γιατί τίποτα τελικά στη ζωή δεν είναι δωρεάν, στέκεις βουβός και ακίνητος.  Και αναρωτιέσαι: «Και τώρα τι γίνεται»;
Σπάσε τις αλυσίδες που σε κρατάνε δέσμιο και πύκνωσε τις γραμμές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΉΣ, του Κινήματος που αντιστέκεται στον αφελληνισμό της πατρίδας.
Διέδωσε το μήνυμα μιας ιδέας που έλειψε αλλά δεν ξεχάστηκε, το μεγαλείο του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΎ.
Αυτό είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για αυτό την πολεμάνε με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο.
Έλα μαζί μας στην τελευταία γραμμή άμυνας ώστε να ανατέλλει επιτέλους σε αυτή την χώρα Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!