ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΣΤΙΣ 23:20 Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL

Στις 23:20 ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στο Kontra Channel


Ζωντανά ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην εκπομπή «Επί του πιεστηρίου» στο Kontra Channel.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ


Η Εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ είναι μια σημαντική παράμετρος στην διεθνή γεωπολιτική και τον σχηματισμό πολιτικών συμμαχιών. 

Φαίνεται πως η αμερικανική πολιτική διοίκηση αποκτά ένα πρόσημο χριστιανικό και από αυτήν την άποψη είναι ενδιαφέρον να δούμε ποια στάση θα τηρήσει ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ έναντι της Τουρκίας, του Ισλαμικού Κράτους, της Λαθρομετανάστευσης και φυσικά απέναντι σε Ρωσία και Σιωνισμό. 

Οι πρώτες θέσεις του Τραμπ είναι καθαρά αρνητικές απέναντι στην λαθρομετανάστευση και τον ισλαμισμό, τα οποία ωστόσο είναι εργαλεία στα χέρια του Σιωνισμού που ελέγχει ολόκληρο το έως σήμερα ισχύον αντίχριστο σύστημα της παγκοσμιοποίησης. 

Αλλά και η Ρωσία με την οποία η Ελλάς συνδέεται μέσω της Ορθοδοξίας δεν δυσκολεύεται διόλου να ενεργεί στρατιωτικά προγράμματα με την Τουρκία που ζητάει ολάκερη την Ελλάδα στην κατοχή της. 

Θετική θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε η εκλογή Τραμπ, αλλά όλως άχρηστη για την Ελλάδα αν δεν σχηματίσουμε ελληνική ηγεσία, ενότητα των εθνικών δυνάμεων και ελληνικό γεωπολιτικό σχεδιασμό. 

Να πάρουμε την Πατρίδα μας στα χέρια μας, να απαλλαγούμε από τους εσωτερικούς εχθρούς και όργανα των νεοταξιτών, να φτιάξουμε έναν δίαυλο με τον απανταχού Ελληνισμό. 

Τότε μπορούμε να κατευθύνουμε τις διεθνείς και συμμαχικές μας σχέσεις στην οδό της απαιτήσεως και της κραταίωσης και όχι σ’ αυτήν της επαιτείας και της διάλυσης που μας οδηγούν οι εχθροί Ορθοδοξίας, Ελλάδος και Ελληνικού Εθνικισμού.

Σπυρίδων Καραχάλιος