ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ: ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!



Οι αρχές του Ισραήλ, σύμφωνα με μαρτυρίες, απαγόρευσαν το πρωινό κάλεσμα των μουσουλμάνων για προσευχή, το οποίο γίνεται παραδοσιακά στις τρεις τα ξημερώματα, σε τρία κεντρικά τζαμιά της Ιερουσαλήμ.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Bassam Bahr, επικεφαλής μιας τοπικής κοινότητας δήλωσε ότι ισραηλινές δυνάμεις εισέβαλαν στα τζαμιά Al-Rahman, Al-Taybeh και Al-Jamia και ενημέρωσαν τους μουεζίνηδες ότι η προσευχή του ξημερώματος που μεταδίδεται μέσα από μεγάφωνα, πλέον απαγορεύεται.

Παράλληλα απαγόρευσαν σε μουσουλμάνους πολίτες να πλησιάσουν στο τζαμί Salah al-Din για την πρωινή προσευχή.

Οι αρχές δεν έδωσαν καμία εξήγηση για αυτή την ευθεία παραβίαση των θρησκευτικών ελευθεριών, ωστόσο τα περιστατικά έρχονται μια ημέρα μετά τη διαδήλωση Ισραηλινών εποίκων από τον παράνομο εποικισμό Pisgat Zeev, μπροστά στο σπίτι του Ισραηλινού δημάρχου της Ιερουσαλήμ, Nir Barakat για την «ηχορύπανση» που προκαλεί το μουσουλμανικό κάλεσμα για την προσευχή.

Η απάντηση των μουσουλμανικής κοινότητας του Ισραήλ ήταν, ωστόσο, άμεση. Την ώρα του καλέσματος οι μουσουλμάνοι πλέον ανεβαίνουν στις ταράτσες των σπιτιών τους και φωνάζουν συγχρονισμένα τη φράση «ο Θεός είναι Μεγάλος», όπως φαίνεται χαρακτηριστικά και στο video που ακολουθεί.




middleeastmonitor.com



























Ν. Γ. Μιχαλολιάκος και Φλαμανδοί Βουλευτές υπέρ της Ευρώπης των Εθνών και των Πατρίδων Φωτορεπορτάζ, Βίντεo



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος απευθύνθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος όπου προσκεκλημένοι ήταν οι Βέλγοι Βουλευτές του Φλαμανδικού Εθνικού Κόμματος, Filip Dewinter, Jan Penris, Frank Creyelman και η Γερουσιαστής Anke Van dermeersch.

Οι Βουλευτές του Vlaams Belang, οι οποίοι επισκέφτηκαν τα δοκιμαζόμενα από την λαθρομετανάστευση Ελληνικά νησιά εξέφρασαν την συμπαράστασή τους και απηύθυναν αγωνιστικό χαιρετισμό στο Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.

Τον λόγο πήραν και οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής Ελευθέριος Συναδινός, Γιώργος Επιτήδειος και Λάμπρος Φουντούλης οι οποίοι κατέδειξαν τους κινδύνους της εθνοπροδοτικής πολιτικής των "ανοιχτών συνόρων", καθώς μαζί με τις ορδές των λαθρομεταναστών εισβάλλει και πλήθος ισλαμιστών τρομοκρατών.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επισήμανε αρχικά πως η νίκη του Τραμπ ήταν μια ήττα της παγκοσμιοποίησης, ενώ υπογράμμισε πως η Δημοκρατία των Αθηνών που επικαλέστηκε ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ομπάμα ήταν ένα εθνικό κράτος και όχι μια "μπανανία".

Αναφορικά με την επίσκεψη του Αναστασιάδη στην Αθήνα, ο οποίος δεν τόλμησε να συναντήσει τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής για να τον ενημερώσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, τόνισε πως οι Έλληνες Εθνικιστές σε Ελλάδα και Κύπρο θα συνεχίσουν τον Αγώνα για ένα ενιαίο Ελληνικό κράτος χωρίς τουρκικά στρατεύματα κατοχής.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος επισήμανε πως οι ανθελληνικές συμμορίες που έκαψαν χθες την Ελληνική Σημαία, είναι οι ίδιες που διοργανώνουν παράνομες αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής με την ανοχή του κράτους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης πως η Νέα Δημοκρατία που σήμερα ευαισθητοποιήθηκε για την προσβολή του Εθνικού Συμβόλου, υποστήριζε παλιότερα με δηλώσεις κορυφαίου στελέχους ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα οποιουδήποτε να καίει την Ελληνική Σημαία!


Για την Χρυσή Αυγή αυτή η ανίερη πράξη είναι ντροπή και πρέπει να τιμωρηθεί. Οι Χρυσαυγίτες αποτελούν τον ιστό όπου κυματίζει περήφανα η Ελληνική Σημαία.

Στην συνέχεια ανέφερε πως ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ με επιστολή του προς τους πολιτικούς αρχηγούς κατήγγειλε ότι προωθούν την αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας προς όφελος ξένων θρησκευτικών δογμάτων. 

Τέλος, κατέληξε με την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης: "Κλείστε τα σύνορα της Ευρώπης, κλείστε τα σύνορα της Ελλάδας"!

Φωτορεπορτάζ:

Anke Van dermeersch


Filip Dewinter


Jan Penris


Frank Creyelman


Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός


Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος


Λάμπρος Φουντούλης


Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος