ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Η ψευτοδεξιά ΝΔ συμμετείχε σε εκδήλωση του ΚΚΕ υπέρ των συμμοριτών του “δημοκρατικού στρατού”

ΝΔ:
Η 
Φτηνή ουρά του Σύριζα

Σε μια πολύ σοβαρή αποκάλυψη-καταγγελία προέβη η «Κυριακάτικη Δημοκρατία» υπό τον τίτλο «Η Ν.Δ. “ξέχασε” να καταθέσει στεφάνι στου Μακρυγιάννη!».

Το κείμενο ξεκινά ως εξής: 

«Μπορεί στις εκδηλώσεις του ΚΚΕ στελέχη που πρόσκεινται στη Ν.Δ. και ευρύτερα στον κεντροδεξιό χώρο να δίνουν σταθερά το «παρών» ως προσκεκλημένοι, ωστόσο σε σημαντικές ιστορικές επετείους, όπως η εκδήλωση εορτασμού της 72ας Επετείου Μάχης του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη την προηγούμενη Κυριακή, η αξιωματική αντιπολίτευση επιλέγει να είναι απούσα. Κάποιοι προφανώς έκριναν σκόπιμο -ή απλά παρέβλεψαν- κανείς εκπρόσωπος του κόμματος να μην καταθέσει στεφάνι προς τιμήν της μνήμης των Πεσόντων υπέρ Πατρίδας στη Μάχη των Αθηνών τον Δεκέμβριο του 1944, προκαλώντας έτσι εύλογα ερωτήματα».

Πολύ πιο αποκαλυπτικά, όμως, (και φυσικά, πολύ χειρότερα) είναι τα όσα γράφονται προς το τέλος του κειμένου, όπου αναφέρονται τα εξής: 

«Αντίθετα, σε κομματική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Περισσός για τη θέση της γυναίκας στον ΔΣΕ στη Λαμία με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα και παρόντος του Δημήτρη Κουτσούμπα παρέστησαν αρκετά στελέχη της απέναντι πλευράς. Ανάμεσά τους, ο δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης (πρώην βουλευτής της Ν.Δ.), ο αντιδήμαρχος (πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ) και ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Δύο εκδηλώσεις τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, από τις οποίες πάντως μπορούν να προκύψουν αρκετές θλιβερές διαπιστώσεις».

Με απλά λόγια, η ΝΔ νομιμοποίησε, για μια ακόμη φορά, πολιτικά τους συμμορίτες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ), με την συμμετοχή εκπροσώπων της σε ημερίδα του ΚΚΕ για την δράση αυτών των σφαγέων Ελλήνων. Σφαγείς, οι οποίοι επεδίωκαν να καταστήσουν την Ελλάδα ένα ακόμη παράρτημα του «ερυθρού παραδείσου» και εδαφικά ακρωτηριασμένη.

Βεβαίως, οι πολιτικοί απατεώνες της ΝΔ, οι οποίοι εδώ και 42 χρόνια δεν παραλείπουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα να δηλώνουν ότι «τιμούν τους αγώνες της αριστεράς» και να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις του ΚΚΕ και άλλων εγχώριων μπολσεβίκων, είναι οι ίδιοι που εντελώς ανερυθρίαστα μιλούν για τον «κομμουνιστικό κίνδυνο» (!), προσπαθώντας να ξεγελάσουν πατριώτες και αντικομμουνιστές προκειμένου να την ψηφίσουν. 

Γι’ αυτό και αξίζουν όχι μόνο την μέγιστη περιφρόνηση, αλλά και την πολιτική τιμωρία που τους αναλογεί. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Η ψοφοδεξιά της καρπαζιάς 
έδωσε
 
και τοτε 
την ψήφο εμπιστοσύνης της 
στον Τσίπρα


Ήταν μια παράσταση εφάμιλλη των κωμικών θιάσων που περιδιαβαίνουν την ελληνική ύπαιθρο εκείνη τη θερινή περίοδο διασκεδάζοντας τους συμπατριώτες μας, επιχείρησε και τότε ο πολλά βαρύς πρόεδρος της ΝΔ να πείσει την κοινή γνώμη οτι ασκεί αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Σύριζα.

Μόλις λίγα 24ωρα πριν, ο ίδιος πολιτικάντης δια τηλεοπτικής του συνεντεύξεως, κατηγορούσε τη Χρυσή Αυγή ως "παρασκηνιακό συνεταίρο του Σύριζα". 

Και δεν χρειάστηκαν παρά μερικά λεπτά της ώρας και μια παράσταση που σκόρπισε κλαυσίγελο εντός κι εκτός Βουλής για να αποδειχθεί περίτρανα οτι η ψοφοδεξιά της καρπαζιάς έγινε και επισήμως η φτηνή ουρά του Σύριζα.

Φτηνή ουρά του Σύριζα όμως, η οποία δεν αρκέστηκε απλώς να υπερψηφίσει την Μνημονιάρα της Αριστεράς, αλλά έκανε κάτι πολύ ουσιωδέστερο: ως δήλωσε από βήματος Βουλής ο πρόεδρος της ΝΔ, η μασονοδεξιά έδωσε και ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση-τσίρκο Τσίπρα-Καμμένου! 

Τι κι αν κουνούσε θεατρικά τα χέρια και το σώμα ολόκληρο χόρευε σαν σε διονυσιακή έκσταση, τι κι αν το κωμικό ύφος φωνής μεταβαλλόταν σ' εκείνο της κατά Σαμαρά "ευθείας γραμμής και όχι τεθλασμένης", όπου το σόου συνοψίστηκε στην φράση: "δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην Ευρώπη"!

Όπου Ευρώπη βεβαίως, εννοείται σαφώς η μνημονιακή κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, σε ένα λεκτικό τέχνασμα προς εξαπάτηση των ψηφοφόρων της ερμαφρόδιτης ψοφοδεξιάς. 

Ψήφος εμπιστοσύνης η οποία στρέφεται ξεκάθαρα κατά των σκληρά δοκιμαζόμενων παραγωγικών τάξεων της χώρας, κυρίως δε των αγροτών και των ελεύθερων επαγγελματιών, τους οποίους η ΝΔ παραδίδει ως βορά στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων υποτακτικών τους, της συγκυβέρνησης των αχρείων της Αριστεράς!

Πριν τρία χρόνια ο Λαός έλεγε "ψηφίζεις ΝΔ και βγαίνει ΠΑΣΟΚ", τώρα τούτο μεταβλήθηκε στο "ψηφίζεις ΝΔ και βγαίνει Σύριζα"! Κι όμως, αυτά τα θλιβερά πολιτικά ράκη των οποίων η αλαζονεία ξεχειλίζει, έχουν το θράσος να κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή για παρασκηνιακές συμφωνίες με την αντεθνική κυβέρνηση Τσίπρα!

Αλλά πάλι, ποιός έχασε την αξιοπρέπειά του για να τη βρει η ουρά του Σύριζα που ονομάζεται ΝΔ; 

Μαγκιές λοιπόν, αλλού όχι στον Ελληνικό Λαό ο οποίος αντιλήφθηκε πλήρως πως η μοναδική Εθνική Αντιπολίτευση και τελευταία ελπίδα του τόπου είναι η Χρυσή Αυγή!