ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Σε αδιέξοδο ο ΣΥΡΙΖΑ - Άσχημα τα πράγματα και για την Νέα Δημοκρατία


Στην άμμο τα έργα στήνονται μεγάλα των ανθρώπων, και σαν παιδάκι τα γκρεμίζει ο Χρόνος με το πόδι. Κ. ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ

Στην πολιτική ανάλυση, η οποία είχε δημοσιευθεί εις τας αρχάς Ιανουαρίου του 2016, έγραφα τα παρακάτω:

… Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ μοιραία θα αντιμετωπίσει την φθορά, αφού δεδομένη θα είναι δυστυχώς για την χώρα η οικονομική του αποτυχία και επί πλέον είναι αστείο ακόμη και το να σκεφτεί κανείς ότι το 35,5% που τον ψήφισε τον Σεπτέμβριο είναι κομμουνιστές. Όσο για την Νέα Δημοκρατία τα πράγματα είναι χειρότερα. Δεν έχει εκ των πραγμάτων λόγω δεσμεύσεων του μνημονίου δυνατότητα άλλης πολιτικής. Όλοι αυτοί δε, οι οποίοι μιλάνε για… σκληρή αντιπολίτευση, όπως ο Μητσοτάκης εν όψει των εσωκομματικών εκλογών, θα πρέπει να απαντήσουν στο ερώτημα γιατί στις 14 Αυγούστου του 2015 υπερψήφισαν το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί πρόσφατα ο ίδιος ο Μητσοτάκης ψήφισε υπέρ του “συμφώνου συμβίωσης”; Έτσι θα κάνει σκληρή αντιπολίτευση; …”.

Ένας χρόνος πέρασε από τότε και εις ό,τι αφορά την “σκληρή αντιπολίτευση”, την οποία θα έκανε η Ν.Δ. όλοι γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο δεν υπήρξε ούτε κατά διάνοια στον χρόνο που πέρασε. Αντίθετα, η Ν.Δ. ψήφισε πολλούς μνημονιακούς νόμους και έφθασε μάλιστα στο σημείο να είναι περισσότερο μνημονιακή και από τον ΣΥΡΙΖΑ στα μέτρα μάλιστα που προέβλεπε το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο βεβαίως είχε υπερψηφίσει και η Ν.Δ..

Σχέδια επί χάρτου και ο στίχος του Καρυωτάκη πάντα επίκαιρος. Πύργοι στην άμμο αποδεικνύονται τα έργα τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της Ν.Δ.. 

Βεβαίως και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως είχα προβλέψει αντιμετώπισε την φθορά και δεδομένη είναι η οικονομική του αποτυχία και επί πλέον προχώρησε σε μέτρα εθνομηδενιστικά, τόσο στην Παιδεία όσο και στην γενικότερη πολιτική του, με αποτέλεσμα να βλέπει τα ποσοστά του να συρρικνώνονται και να ελπίζει ότι με “μπαξίσια” των 300 ευρώ θα κερδίσει και πάλι τον λαό! 

Η επερχόμενη ήττα του στις προσεχείς εκλογές είναι δεδομένη και αυτό το οποίο και μόνο τους προβληματίζει είναι πως και πότε θα την διαχειριστούν.

Εάν δηλαδή κάνουν εκλογές σύντομα μήπως και κατορθώσουν, πολώνοντας την πολιτική ζωή και μοιράζοντας υποσχέσεις και χρήμα είτε να συγκρατήσουν ένα ποσοστό που θα έχει μπροστά του το δύο, είτε να κρατήσουν την εξουσία ελπίζοντας στο θαύμα και αντιμετωπίζοντας όμως μία μελλοντική ακόμη μεγαλύτερη φθορά σε σημείο ώστε να μη είναι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ κόμμα εξουσίας.

Από την πλευρά της η Ν.Δ. ελπίζει στην αυτοδυναμία και στην χειρότερη περίπτωση ότι θα κυβερνήσει μαζί με το ΠΑΣΟΚ με μία ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Όπως και αν κυβερνήσει όμως, είναι δεδομένο ότι με το μνημόνιο που έχει υπερψηφίσει και με τα μέτρα τα οποία θα λάβει θα αντιμετωπίσει μεγάλη πολιτική φθορά σε όλες τις περιπτώσεις.

Όπως δημόσια έχουν δηλώσει πολιτικοί αναλυτές και δημοσκόποι η μόνη πολιτική δύναμη, η οποία θα κερδίσει στις προσεχείς εκλογές θα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και θα κερδίσει ακόμη περισσότερα στις μεθεπόμενες εκλογές μετά την δεδομένη αποτυχία και της προσεχούς κυβερνήσεως, όποια και εάν είναι αυτή!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή



Καταγγελίες στην ΕΡΤ για υπερπροβολή του ΚΚΕ - Την ίδια ώρα συνεχίζουν να φιμώνουν την Χρυσή Αυγή



Ο απόλυτα συστημικός ρόλος του ΚΚΕ, ο οποίος επί δεκαετίες έχει μια πρωτόγνωρη «αβάντα» από όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, φαίνεται, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μέσα από διάφορα περιστατικά.

Ένα από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα αποτελούν τα όσα διαβάσαμε στην ιστοσελίδα «Παραπολιτικά», όπου κάτω από τον τίτλο «Γκρίνια στη διοίκηση της ΕΡΤ για υπερπροβολή του ΚΚΕ» αναφέρονται τα εξής:

«Συνεχής γκρίνια στη διοίκηση της ΕΡΤ υπάρχει τώρα τελευταία από τα μικρότερα κόμματα της αντιπολίτευσης. Ο λόγος που στο Ραδιομέγαρο καταφθάνουν συνεχώς τα συγκεκριμένα παράπονα δεν είναι άλλος από την… υπερπροβολή την οποία, όπως υποστηρίζουν οι περιορισμένης κοινοβουλευτικής δύναμης πολιτικοί σχηματισμοί, παρέχει απλόχερα η δημόσια τηλεόραση στο ΚΚΕ και στην εν γένει δράση του. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, το αμέσως επόμενο διάστημα το θέμα θα συζητηθεί εκτενώς στην Αγία Παρασκευή, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που το θεωρούν… καυτό όσον αφορά την έξωθεν καλή μαρτυρία της ΕΡΤ».

Τα θρασύδειλα υποκείμενα του ΚΚΕ, τα οποία πριν από λίγες ημέρες διαμαρτυρήθηκαν έντονα επειδή θεώρησαν ότι η ΕΡΤ δεν απέδωσε σωστά μια πληροφορία που αφορούσε το κόμμα αυτό, απολαμβάνουν τέτοια προβολή από την κρατική τηλεόραση, ώστε αυτό να δημιουργεί διαμαρτυρίες σ’ άλλα καθεστωτικά κόμματα του Κοινοβουλίου.

Την ίδια ώρα που το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας (όπως το είχε αποκαλέσει ο χαρακτηριζόμενος ως «Γέρος της Δημοκρατίας» Γεώργιος Παπανδρέου) έχει προβολή δυσανάλογα μεγάλη σε σχέση με την κοινοβουλευτική του εκπροσώπηση, η σταθερά καταγεγραμμένη Τρίτη Πολιτική Δύναμη του Τόπου σε τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις συναντά συνεχείς αποκλεισμούς από την κρατική συχνότητα της ΕΡΤ, η οποία υποτίθεται ότι εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες Πολίτες, αλλά σαμποτάρει επιδεικτικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που αποτελεί την πολιτική επιλογή 500.000 περίπου, μέχρι στιγμής, συμπατριωτών μας.

Ανθρώπων, οι οποίοι πληρώνουν υποχρεωτικά τις εισφορές τους στην ΕΡΤ, η διοίκηση της οποίας όμως δείχνοντας απίστευτη υποχώρηση και δειλία στις απίθανες απόψεις και προτάσεις κάποιων περιθωριακών και παρακμιακών κύκλων, «πετσοκόβει» τις υποχρεωτικές από τον νόμο για τηλεοπτική προβολή εκδηλώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αν, λοιπόν, κάποιοι διαμαρτύρονται (δικαίως) για την απαράδεκτη υπερπροβολή των καπιταλιστών του ΚΚΕ, θα έπρεπε (αν είχαν Φιλότιμο) να κάνουν το ίδιο και για την μη προβολή στο ελάχιστο των εκδηλώσεων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Είναι, όμως, ολοφάνερο ότι δεν έχουν Φιλότιμο…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Απαξίωσε τον «απερχόμενο» Ομπάμα ο Πούτιν: Θα περιμένω τον νέο Πρόεδρο για να μιλήσουμε!


Αυτόν που γνωρίζει την απαξίωση ολόκληρου του πλανήτη έφεραν εδώ και έκαναν περιφέρομενο θίασο οι συριζαίοι

Μία από τις τελευταίες πράξεις που έκανε, προσφάτως, ο Ομπάμα ως πρόεδρο των ΗΠΑ ήταν να απελάσει 35 ρώσους διπλωμάτες και αξιωματούχους, επειδή δήθεν βοήθησαν στην εκλογή Τράμπ, με την αποκάλυψη των βρώμικων μυστικών της Χίλαρι.

Η όλη υπόθεση, βεβαίως, είναι ένα βρώμικο προπαγανδιστικό παιχνίδι του επιτελείου των «Δημοκρατικών», προκειμένου να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να αποκρύψουν τις αποκαλύψεις, που δεν αφορούν μονάχα την Χίλαρι αλλά και όλη την παράταξη

Επιπροσθέτως στόχος του Ομπάμα ήταν να ναρκοθετήσει την επερχόμενη ειρήνευση στην Μέση Ανατολή για να συνεχίσουν την δράση του οι ισλαμιστές τρομοκράτες.

Η απάντηση του Πούτιν σε όλη αυτή την προσπάθεια να τορπιλιστεί η αμερικανορωσική προσέγγιση για έναν πολυπολικό κόσμο, χωρίς «Πλανητάρχη» και υπερατλαντικούς νταβατζήδες ήταν να... αστειευτεί και μάλιστα με καυστικό τρόπο.

Ο Ρώσος πρόεδρος όχι μόνο αποφάσισε να μην απελάσει Αμερικανούς διπλωμάτες, ως απάντηση σε αντίστοιχη κίνηση του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου, αλλά φρόντισε να του ρίξει και αλάτι στην πληγή: διεμήνυσε πως για την όποια απόφασή του σχετικά με τις αμερικανο-ρωσικές σχέσεις θα περιμένει να αναλάβει επίσημα καθήκοντα ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ουσιαστικά τα «γεράκια» του απερχόμενου Λευκού Οίκου, που ποζάρουν ως «φιλειρηνιστές» ενώ έχουν αιματοκυλήσει ολόκληρη την ανθρωπότητα, επεχείρησαν με αυτόν τον βρώμικο τρόπο να φέρουν τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ προ τετελεσμένων γεγονότων, ήτοι ενώπιον ενός νέου κηρυγμένου επισήμως ψυχρού πολέμου.

Προσέκρουσαν όμως στην σιδερένια θέληση του Πούτιν, ο οποίος παρά την αμφιλεγόμενη – τουλάχιστον - στάση Τράμπ σε διάφορα θέματα, επιμένει να παλεύει για την ειρήνη.