ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΕΝΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Η ένοχη σιωπή ενός καθεστώτος - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Μια ομιλία μου στην Βουλή και ερωτήματα χωρίς απάντηση από κόμματα και ΜΜΕ

Στις 20 Νοεμβρίου του 2017, στην ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, υπήρχε συζήτηση για το νομοσχέδιο περί του κοινωνικού μερίσματος, στο οποίο μοιραία κυριάρχησε η μεγάλη τραγωδία που είχε συμβεί πρόσφατα στην Μάνδρα Αττικής, όπου ακόμα μετρούσαν νεκρούς. Στην διάρκεια της ομιλίας μου έθεσα ζητήματα σοβαρά και κρίσιμα ερωτήματα, αλλά δεν πήρα απάντηση από κανέναν, όχι μόνον μέσα στη Βουλή, αλλά και εκτός Βουλής.

Τηλεοπτικοί σταθμοί, φυλλάδες, διαδίκτυο, τα ΜΜΕ γενικά, δεν προέβαλαν τα όσα είπα και δεν τα είπα σε κάποιο… καφενείο, αλλά στην ολομέλεια της Βουλής και αυτό δείχνει ότι εις ό,τι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο. Ο απλός πολίτης λέει “να το πει στη Βουλή, να ακουστεί”… Έλα, όμως, που έχουν τον τρόπο ακόμα και στην Βουλή να το πεις να μη ακουστεί! Περιόρισαν μία ομιλία δώδεκα ολόκληρων λεπτών σε ένα απόσπασμα στα δελτία ειδήσεων… 5 δευτερολέπτων! Ωχριά ακόμη και ο ίδιος ο Στάλιν απέναντι στην λογοκρισία τους.

Η πρόταση για οικονομική ενίσχυση των κατοίκων της Μάνδρας από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αρχίζοντας, λοιπόν, την ομιλία μου πρότεινα από τα παρανόμως δεσμευμένα χρήματα από το Ελληνικό κράτος, από την χρηματοδότηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, να δοθεί ένα εκατομμύριο άμεσα στους κατοίκους της Μάνδρας. Από τα πρακτικά της Βουλής τα παρακάτω:

“…Πριν αναφερθώ στο σημερινό νομοθέτημα θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων ενός ανεύθυνου εδώ και δεκαετίες κράτους στη Μάνδρα της Αττικής και να δηλώσω ότι με ένα παράνομο και αντισυνταγματικό νομοσχέδιο η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα μέσα στη Βουλή του οποίου κατακρατείται η χρηματοδότηση. Από αυτήν τη χρηματοδότηση, λοιπόν, καλώ την Κυβέρνηση να αποδεσμεύσει 1 εκατομμύριο ευρώ και να τα δώσει άμεσα στους πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας και της Νέας Περάμου.”

Δεν λάβαμε φυσικά ουδεμία απάντηση από την κυβέρνηση και ούτε και προβλήθηκε η πρότασή μας από τα ΜΜΕ. Προτιμούν να κρατούν δεσμευμένα τα χρήματα αυτά στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων από το να τα μοιράσουν στους συμπατριώτες μας που καταστράφηκαν, προκειμένου να μην ακουστεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Δείγμα και αυτό του μίσους και της εμπάθειας ενός σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος.

Ερώτημα για το όνομα της Μακεδονίας, τον Μπουτάρη και τον Κοτζιά

Δεν περιορίστηκα βεβαίως στα του νομοθετήματος και της μεγάλης συμφοράς των συμπατριωτών μας στην Δυτική Αττική. Έθιξα και ένα μεγάλο εθνικό θέμα, για το οποίο υπάρχει περίεργη κινητικότητα τον τελευταίο καιρό, το ζήτημα της Μακεδονίας μας. Και αναφερόμενος στην επίσκεψη του δημάρχου Θεσσαλονίκης στα Σκόπια είπα μέσα στη Βουλή τα παρακάτω:

“…Ο κ. Μπουτάρης δεν αρκέστηκε στους ύμνους στον Μουσταφά Κεμάλ. Πήρε το αυτοκίνητό του και πήγε λίγες εκατοντάδες χιλιόμετρα βορειότερα στα Σκόπια όπου αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία». Όταν εδέχθη την κατακραυγή ενός σημαντικού μέρους του Τύπου και του ελληνικού λαού, βγήκε και είπε ότι για το ταξίδι του αυτό είχε ενθάρρυνση από τον κ. Κοτζιά. Περιμέναμε δύο ολόκληρες ημέρες να διαψεύσει ο κ. Κοτζιάς τον Μπουτάρη και να πει ότι δεν είχε καμία ενθάρρυνση από αυτόν για να πάει στα Σκόπια και να αποκαλέσει το κράτος αυτό που έχει αλυτρωτικά σχέδια εις βάρος του ελληνισμού με το όνομα που αποτελεί μαχαιριά στην πλάτη των εθνικών μας συμφερόντων. Δεν έκανε τίποτα ο κ. Κοτζιάς. Ετοιμάζεστε ίσως να ξεπουλήσετε το όνομα «Μακεδονία».”

Καμία προβολή από τους πληρωμένους κονδυλοφόρους και τους “νταβατζήδες” των ΜΜΕ και του ερωτήματός μου αυτού. Καμία απάντηση παρομοίως και από τον υπουργό των εξωτερικών, ο οποίος σιώπησε και όχι σε ένα ανεύθυνο σχόλιο στο διαδίκτυο, αλλά στο δημόσιο ερώτημα και την καταγγελία ενός πολιτικού κόμματος μέσα στο ίδιο το κοινοβούλιο και η σιωπή αυτή δείχνει σίγουρα ενοχή.

Για την εισβολή των “συντρόφων” του “Ρουβικώνα” στο Πεντάγωνο!

Στην ίδια μου ομιλία κατήγγειλα επίσης την ανοχή των “αμερικανοκομμουνιστών” του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην θρασύτατη εισβολή των προστατευόμενων παρακρατικών μπολσεβίκων του “Ρουβικώνα” σε ένα στρατόπεδο των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Και σε αυτό το ερώτημα σιωπή… Συγκεκριμένα έθεσα το ζήτημα ως εξής:

“…Πέρα από το όργιο της ανομίας στα Εξάρχεια, στα οποία συχνάζουν πολλοί από το κόμμα που κυβερνά την πατρίδα μας, είχαμε και την εισβολή του περίφημου «Ρουβικώνα» στον Πεντάγωνο. Μια ομάδα αναρχοκομμουνιστών μπήκε μέσα στην καρδιά των Ενόπλων Δυνάμεων, στο Πεντάγωνο, και αποχώρησε χωρίς να συμβεί τίποτε… Μπήκαν μέσα ανενόχλητοι. Έφυγαν ανενόχλητοι. Λόγια του αέρα όλα αυτά που λένε ότι απωθήθηκαν. Όμως, θα ήθελα να ρωτήσω. Έχουν περάσει τρεις ημέρες από τότε. Κάμερες δεν υπάρχουν στο Πεντάγωνο; Έχει ανοίξει δικογραφία για την εισβολή στο Πεντάγωνο; Όχι. Είχα άδικο, λοιπόν, όταν έλεγα στον κ. Κοντονή προ ημερών ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει εγκληματίες;…”

Απόλυτη σιωπή λοιπόν και για αυτήν την καταγγελία μας. Και απ’ όσο γνωρίζουμε δεν έχει ανοιχτεί καμία δικογραφία, δεν έχει γίνει καμία δίωξη εναντίον αυτών, που εισέβαλαν στο Πεντάγωνο, ενώ είναι γνωστό ότι στο συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν όχι μία ή δύο, αλλά δεκάδες κάμερες και είναι γνωστοί στις αρχές αυτοί που προέβησαν στην θρασύτατη αυτή πρόκληση.

Περί «πολιτικής ευθύνης»

Όσο για τον αρμόδιο υπουργό εθνικής αμύνης Πάνο Καμμένο, αναφερόμενος στην εισβολή στο Πεντάγωνο είπε ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη! Τι σημαίνει αυτό πληρωμένοι κονδυλοφόροι του συστήματος; Σημαίνει ότι ο Πάνος Καμμένος διέταξε την εισβολή του “Ρουβικώνα” στο Πεντάγωνο και ήταν εν γνώσει του αυτή; Όχι βέβαια.

Όταν όμως εγώ μίλησα περί “πολιτικής ευθύνης” και ΟΧΙ ΠΟΙΝΙΚΗΣ, για ένα έγκλημα το οποίο από την πρώτη στιγμή είχα και προσωπικά εγώ, αλλά και το κόμμα μας καταδικάσει, βγήκατε όλοι με μια φωνή και όχι μόνον οι αριστεροί, αλλά και κάποιοι ψευτοπατριώτες, που πανηγύριζαν όταν μας βάζαν χειροπέδες, βγήκατε και είπατε ότι ο Μιχαλολιάκος το παραδέχεται και υιοθετεί τρόπο τινά το έγκλημα! Αυτό σημαίνει πολιτική ευθύνη; Όχι, βέβαια. Τις δύο αυτές απλές λέξεις, λοιπόν, τις λέξεις “πολιτική ευθύνη” τις ερμηνεύετε όπως θέλετε και σε ό,τι με αφορά προσωπικά για να κτυπήσετε ένα ολόκληρο Κίνημα και να στηρίξετε μία πολιτική σκευωρία κάποιων επιόρκων, η οποία είναι βέβαιον ότι θα καταρρεύσει.

Ας επανέλθουμε λοιπόν, στο γεγονός ότι ένας πολιτικός αρχηγός κάνει δημόσιες καταγγελίες στη Βουλή, στις οποίες όχι μόνον δεν λαμβάνει απάντηση, αλλά θάβονται και αποσιωπώνται από ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα. 

Και όταν συμβαίνει αυτό δεν έχουμε δημοκρατία, δεν υπάρχει πολιτική ελευθερία, αλλά μία ξεκάθαρη και ολοφάνερη τυραννία. Ζούμε τις ημέρες της δικτατορίας των διεφθαρμένων και ενάντια σε αυτήν την δικτατορία αγωνιζόμαστε για Πατρίδα και Ελευθερία.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ