ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Η απειλή του δημογραφικού και ο εποικισμός της Ευρώπης: Εντολές Ερντογάν στους τούρκους να κάνουν πάνω από 5 παιδιά!


Πάγια θέση του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή είναι ότι το δημογραφικό αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα για το Ελληνικό Έθνος, γι΄ αυτό και οι προτάσεις για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας κατέχουν εξέχουσα θέση στο πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Εν αντιθέσει με τους κομμουνιστές ινστρούχτορες που προτείνουν ως "λύση" την αθρόα ενσωμάτωση λαθρομεταναστών στην κοινωνία και την αλλοίωση του πληθυσμού, οι Εθνικιστές - σε συνδυασμό με την αλλαγή νοοτροπίας και την συνειδητοποίηση ότι το Έθνος βρίσκεται σε διαδικασία γήρανσης και αφανισμού - προτείνουν την παροχή σημαντικών κινήτρων στις οικογένειες, ώστε να γεννηθούν νέα Ελληνόπουλα!

Στην αντίπερα όχθη οι... καλοί γείτονες τούρκοι και ο νεοσουλτάνος Ερντογάν έχουν θέσει ως άμεση προτεραιότητα την δημογραφική άνθηση, ώστε οι τούρκοι να εποικίσουν την Ευρώπη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτήν την στιγμή εκατομμύρια τούρκοι διαβιούν σε όλη την Ευρώπη.

Σε πρόσφατο τηλεοπτικό διάγγελμά του ο Ερντογάν από το Εσκισεχίρ συμβούλεψε τους πολύτεκνους τούρκους να φροντίζουν τις οικογένειές τους, δίνοντας σαφείς εντολές στους τούρκους της Ευρώπης να κάνουν πάνω από 5 παιδιά! Με αυτόν τον τρόπο, σε συνδυασμό με τις ορδές των λαθρομεταναστών, ο Ερντογάν επιδιώκει να αλλοιώσει πληθυσμιακά την Ευρώπη και να την πλημμυρίσει ισλαμιστές.

Η μόνη απάντηση στα ύπουλα σχέδια των τούρκων είναι η άμεση επίλυση του δημογραφικού που ως βραδυφλεγής βόμβα απειλεί το Ελληνικό Έθνος με αφανισμό.


ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΣΤΟ UNPOLITICAL.GR

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κ. Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, μας φιλοξένησε την περασμένη Τετάρτη, ημέρα εκλογών στην Ολλανδία, στα γραφεία του Κινήματος, επί της Λ. Μεσογείων, όπου μας παραχώρησε μια συνέντευξη – ποταμό, μιλώντας για όλους και για όλα.

Για το πρόγραμμα του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, για την Οικονομία, τα Εθνικά μας θέματα, για την Εκκλησία, για τις σχέσεις με τα άλλα Ευρωπαϊκά κινήματα.

Ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, στο unpolitical.gr.

Aκούστε και δείτε τι είπε αναλυτικά: