ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Η πραγματική ταυτότητα του Νίκου Μπελογιάννη




Μια φωτογραφία του… «Αγίου» της αριστεράς Νίκου Μπελογιάννη και των συγκατηγορούμενών του κατά τη διάρκεια της δίκης τους ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Τσίπρας, λόγω της συμπληρώσεως 63 χρόνων από την ημέρα της εκτελέσεώς του.

Η φωτογραφία συνοδεύεται από την λεζάντα «ζουν σ’ όλους τους καιρούς, σ’ όλους τους τόπους» και το εξής μήνυμα: «Νίκος Μπελογιάννης: «Αγωνιζόμαστε για να προφτάσουμε την αυγή και το αύριο, για να δημιουργήσουμε νέους χρόνους κι εποχές, στο μπόι των ονείρων μας, στο μπόι των ανθρώπων».

Όμως, ποιος ήτο στην πραγματικότητα ο «Άγιος» της αριστεράς;

Ο Νίκος Μπελογιάννης, εξ’ Αμαλιάδος Ηλείας, ήτο δεύτερος στην ιεραρχία του ΚΚΕ στην Πελοπόννησο, μετά τον...γραμματέα Αχιλλέα Μπλάνα και ειδικός απεσταλμένος του Γ.Γ. του ΚΚΕ Γεωργίου Σιάντου στην περιοχή μετά την αποχώρηση των Γερμανών. 

Ο Σιάντος δεν είχε ψευδαισθήσεις για την Πελοπόννησο –όπου παραδοσιακά κυριαρχούσαν οι εθνικιστές- κι έδωσε εντολή στους απεσταλμένους του να «στρώσουν τον Μωρηά με κορμιά»!



Και πράγματι, οι απεσταλμένοι του δεν τον απογοήτευσαν. Ούτε ο διαβόητος κακούργος Άρης Βελουχιώτης, ούτε ο Μπελογιάννης!

Συμφώνως, λοιπόν, με τον ιδεολόγο κομμουνιστή Γιάννη Καραμούζη, που μετά τις σφαγές κατάλαβε ότι είχε μπλέξει με στυγνούς εγκληματίες και απαρνήθηκε τον κομμουνισμό, υπεύθυνος για την μεγάλη ανθρωποσφαγή στην Πηγάδα του Μελιγαλά, που διήρκεσε από τις 17 έως τις 20 Σεπτεμβρίου του 1944, δεν ήτο μόνον ο Άρης Βελουχιώτης, αλλά και ο Μπελογιάννης: 

«Ο Άρης και οι αντιπρόσωποι του κόμματος Κουλαμπάς και Ν. Μπελογιάννης είχαν πάρει την απόφασιν. Όλοι έπρεπε να εκτελεσθούν…» (πηγή: Πατριώτες και προδότες στο Μωρηά», εκδόσεις «Αθηνά», 1950).

Μετά δε τον Μελιγαλά, ο Μπελογιάννης ήτο μεταξύ αυτών που έδωσαν την εντολή για την δεύτερη σε μέγεθος ανθρωποσφαγή στην Μεσσηνία, που έλαβε χώρα στους μαρτυρικούς Γαργαλιάνους (500 νεκροί, μεταξύ των οποίων και στενοί συγγενείς του γράφοντος…).
Μερικά από τα θύματα του "ήρωα" Μπελογιάννη:


Αποθέωση Χρυσής Αυγής στο Κιλκίς: Με ποντιακή λύρα υποδέχθηκαν τον Αρχηγό εκατοντάδες Έλληνες - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Με μία πολύ δυναμική εκδήλωση σε μία κατάμεστη αίθουσα οι Έλληνες εθνικιστές του Κιλκίς επιβεβαίωσαν με τη μαζική τους παρουσία την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και έστειλαν ηχηρό μήνυμα ενάντια στη νέα τουρκοκρατία.


Εν μέσω παρατεταμένων χειροκροτημάτων τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής καλωσόρισαν εκατοντάδες εθνικιστές, ενώ κατά την είσοδο του στην αίθουσα συναγωνιστές τον υποδέχτηκαν παίζοντας ποντιακή λύρα, δημιουργώντας μια ξεχωριστή και συγκινητική ατμόσφαιρα.







Με ποντιακή λύρα υποδέχτηκαν
τον Αρχηγό στο Κιλκίς

Οι χαιρετισμοί και ομιλίες των εκπροσώπων μας Ματθαιόπουλου Αρτέμη, Χρήστου Παππά, Ηλία Κασιδιάρη, Χρήστου Χατζησάββα και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου εξύψωσαν το ηθικό των συγκεντρωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων.





Η απήχηση της Χρυσής Αυγής γιγαντώνεται, καθώς πνέει ένας δυναμικός εθνικιστικός άνεμος στην Μακεδονία και στην υπόλοιπη Ελλάδα.


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως απέναντι στον επεκτατισμό της Τουρκίας στέκεται ασυμβίβαστη η Χρυσή Αυγή, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στις κομμουνιστικές θηριωδίες που έλαβαν χώρα στην Μακεδονία και στον ξεκάθαρα προδοτικό ρόλο της αριστεράς που ουδέποτε ζήτησε συγγνώμη για την στάση της απέναντι στο μακεδονικό ζήτημα.



Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος επεσήμανε πως στην χώρα μας επικρατεί σιγή ιχθύος για τις τουρκικές προκλήσεις και κάλεσε τους Έλληνες σε εγρήγορση και συμμετοχή στον πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής. Κλείνοντας υπενθύμισε το διαχρονικό μήνυμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη: "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους" και τόνισε πως ο εθνομηδενισμός δεν θα περάσει!


Αντιλαμβανόμενος τον παλμό και το έντονο ενδιαφέρον των ανθρώπων από την επαρχία που διψούν να ενημερωθούν για τις πραγματικές θέσεις της Χρυσής Αυγής, απαλλαγμένες από τα «φίλτρα» των δημαγωγών του μνημονίου, ο Αρχηγός απάντησε στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων που μετέτρεψαν την εκδήλωση σε ανοιχτή συζήτηση.


Η δυναμική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους συγκεντρωμένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο.




Περισσότερες φωτογραφίες: