ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

O MISTER TSIPRAS ΕΔΩΣΕ ΟΝΟΜΑ ΣΚΛΗΡΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΣΕ ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ



Δεν εγκαινίασε μόνο τις νέες σήραγγες των Τεμπών το τσιράκι της Μέρκελ που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Ελλάδος, αλλά τις… βάφτισε κιόλας (ως «νονός» που είναι): Αντώνης Βρατσάνος, Μαρίνος Αντύπας και Ρήγας Φεραίος.

Γνωστός βεβαίως ο Ρήγας Φεραίος, γνωστός και ο Αντύπας, αλλά ποιος είναι ο Βρατσάνος;

Αυτός είναι γνωστός μόνο στους κύκλους των κομμουνιστοσυμμοριτών!

Πρόκειται για τον Αντώνη Αγγελούλη, όπως ήταν το πραγματικό του επώνυμο, ο οποίος ήταν φυσικά εαμοβούλγαρος, ενώ μετά το τσάκισμα των κομιτατζήδων του ΔΣΕ κατέφυγε στην χώρα του «πατερούλη» Στάλιν, όπως και πολλοί άλλοι πράκτορες του σλαβισμού.

Ο «πατερούλης» όμως ήταν φύσει καχύποπτος κι έστειλε τα κομμούνια στην μακρινή Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν, κι όχι στις περιοχές που ζούσαν Έλληνες, όπως π.χ. στην Κριμαία.

Το 1956, μετά το 20ο συνέδριο του ΚΚΣΕ και την αποκαθήλωση του Στάλιν, ακολούθησε η αποκαθήλωση και του «Στάλιν της Ελλάδος» Ζαχαριάδη, με την 

6η Ολομέλεια της Κ.Ε. του ΚΚΕ, που έλαβε χώρα από τις 11 έως τις 13 Μαρτίου 1956, στο Βουκουρέστι.

Ακολούθησε η εκδίωξη-διαγραφή των σκληρών σταλινικών από το ΚΚΕ και μεταξύ αυτών ήταν και ο τιμηθείς από τον mister Tsipra «Βρατσάνος», που μετακόμισε στην Ρουμανία.

Διόλου περίεργο βεβαίως που τα τσιράκια της Μέρκελ τιμούν, τη μία τον Ζαχαριάδη, την άλλη τον Μπελογιάννη και την παράλλη τον «Βρατσάνο». Καθότι, παρά τις μεταλλάξεις τους, παραμένουν σταλινικοί μέχρι το κόκκαλο!

Αντίοχος


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΤΑΚΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ: Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ- (ΒΙΝΤΕΟ)

«ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ 
ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ»!
ΈΜΕΙΝΕ ΚΑΓΚΕΛΟ Ο ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ!

Συνέντευξη – χαστούκι παραχώρησε ο γνωστός αριστερός Τάκης Λαζαρίδης στην εκπομπή «ΓΙΑΦΚΑ» του Σπύρου Χαριτάτου στο 98,9 για τις ευθύνες που είχε το ΚΚΕ και γενικώς η αριστερά στις προπαρασκευαστικές ενέργειες πρακτορίστικου χαρακτήρα για τον λεγόμενο εμφύλιο πόλεμο, ενώ κατήγγειλε τη συστηματική προπαγάνδα των διαφόρων στρατευμένων στελεχών της, ινστρούχτορων και ιδεολογικών της ταγών, δια της οποίας διεστρεβλώθη όλη η μετέπειτα ιστορία.