ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος στη βουλή: Όλη η Ελλάδα θα γίνει Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ.


Αναφερόμενος στην ιλαροτραγική εικόνα του πρωθυπουργού και του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ερωτούν ο ένας τον άλλο για το εάν η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, ο Αρχηγός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος απηύθυνε το ρητορικό ερώτημα προς τους πολιτικούς απατεώνες του «δημοκρατικού» τόξου: εάν εσείς καταδικάσατε την Χρυσή Αυγή σε αυτήν εδώ την αίθουσα, τότε τι τα θέλετε τα δικαστήρια; Καταργήστε τα! 

Τόνισε δε με έμφαση πως σύμφωνα με όλες τις έρευνες η Χρυσή Αυγή αντλεί τις περισσότερες ψήφους της από τα φτωχά λαϊκά στρώματα, στα οποία μάλιστα δεν κατέχει την τρίτη αλλά...
την δεύτερη θέση μεταξύ όλων των κομμάτων!

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος επισήμανε πως η κυβέρνηση έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε τελευταίο Σοβιέτ της Ευρώπης, ένα Σοβιέτ στο οποίο φιμώνεται συστηματικά η φωνή των Εθνικιστών, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την ένοχη στάση του ΕΣΡ και τις παλινωδίες με την «επιτροπή λογοκρισίας της Χρυσής Αυγής» από την κρατική-σοβιετική τηλεόραση.

Σχετικά με τη συζήτηση περί παρακράτους, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σημείωσε πως αυτό φωλιάζει και εκτρέφεται στα Εξάρχεια, με την ανοχή τόσο του Σύριζα όσο και της ΝΔ, καθότι η ύπαρξη του παρακράτους και η δράση του κατά της Χρυσής Αυγής βολεύει όλο το λεγόμενο «συνταγματικό» τόξο.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος έκλεισε την ομιλία του με την διαπίστωση πως το «δημοκρατικό» τόξο βλέπει πάντα Χρυσαυγίτες εκεί όπου υπάρχει αντίσταση στο μνημονιακό Καθεστώς, οπότε προειδοποίησε μαρξιστές και φιλελεύθερους πως αργά ή γρήγορα όλη η Ελλάδα θα είναι Χρυσή Αυγή!