ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΟ BANKING NEWS: Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΛΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΧΙ Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ… «ΔΕΝ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ»

N. Γ. Μιχαλολιάκος στο bankingnews: Ο τρίτος πόλος εξουσίας θα είναι η Χρυσή Αυγή, όχι η κεντροαριστερά… «δεν ζωντανεύουν οι νεκροί»

O Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος παραχώρησε συνέντευξη στο bankingnews.gr
«Λάθος η απομάκρυνση της Ελλάδος από την Ρωσία – Οι ΗΠΑ ελέγχουν ενεργειακά την Ελλάδα. Ο Τσίπρας θα κάνει όλη την βρώμικη δουλειά για τους δανειστές οπότε θα φθάσει έως το τέλος… δηλαδή το 2019 προβλέπει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος σε συνέντευξη του στο bankingnews.gr

Επιχειρούν διάφορα συμφέροντα νε μετατρέψουν την νέα κεντροαριστερά σε τρίτο πόλο εξουσίας αλλά… δεν ζωντανεύουν οι νεκροί είναι η πρόβλεψη του Ν. Μιχαλολιάκου ο οποίος εκτιμάει ότι δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η 3η θέση της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό σύστημα
.
Ο Τσίπρας έχει κατανοήσει ότι θα πρέπει κλείσει όσο το δυνατό πιο έγκαιρα την 3η αξιολόγηση για να κερδίσει πολιτικούς πόντους και να προλάβει πιθανή διαφοροποίηση των φιλελευθέρων στην νέα γερμανική κυβέρνηση. Ο Τσίπρας έχει αλλάξει εγκατέλειψε την παρελθούσα τακτική της επαναστατικής γυμναστικής και ως φιλελεύθερος αριστερός διαχειρίζεται την πολιτική λιτότητας που έχουν επιβάλλει οι δανειστές.

Από την άλλη πλευρά ο Μητσοτάκης της ΝΔ ενώ ξεκίνησε δυναμικά άρχισε να χάνει έδαφος λόγω της λανθασμένης εμμονής να ζητάει πρόωρες εκλογές. Είχε μια στρατηγική ώστε να κρατάει σε εγρήγορση τα στελέχη του αλλά το παραμύθι της εκλογολογίας έχει ξεθωριάσει.

Ο Τσίπρας είναι πλέον το πειθαρχημένο καλό παιδί της Ευρώπης και ο Μητσοτάκης… μόνο για επενδύσεις μπορεί να μιλάει για να διαφοροποιηθεί από τον Τσίπρα. O Τσίπρας όμως χρησιμοποιήθηκε σαν μαριονέτα όχι μόνο για να περάσει το τρίτο μνημόνιο, χρησιμοποιήθηκε από τους ευρωπαίους για να οδηγήσει τον Έλληνα σε παθητικότητα και παραίτηση.

Κανείς δεν αντιδράει – πέραν από την Χρυσή Αυγή – για τα μνημόνια γιατί η κοινωνία δια της παθητικότητας και παραίτησης πιστεύει ότι όλα αυτά είναι μονόδρομος αλλά τελικώς θα αποδειχθούν όλα αυτά μονόδρομος προς την αποτυχία.

– Επιχειρείται από ορισμένους κύκλους να δημιουργηθεί ο νέος τρίτος πολιτικός πόλος μέσω της κεντροαριστεράς; Αυτός είναι εφικτός;

Παρά την απομόνωση της Χρυσής Αυγής η κεντροαριστερά δεν είναι τίποτε άλλο από την νεκρανάσταση του παλαιού ΠΑΣΟΚ. Ως γνωστό δεν ζωντανεύουν οι νεκροί…«

Ολόκληρη η συνέντευξη στο bankingnews.gr