ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΑΜΕΣΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ – Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ! – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε χθες στην εκπομπή «Επί του πιεστηρίου» στο Kontra Channel, όπου σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και κυρίως τις συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις.

Αρχικά, σχολίασε την προκλητική ουδετερότητα των ΗΠΑ και την δήλωση του State Department για «ακριβοδίκαιη εκμετάλλευση των κοιτασμάτων της Κύπρου ανάμεσα στις δυο κοινότητες» με την οποία κατ΄ουσίαν αναγνωρίζει την εισβολή και την κατοχή του Αττίλα.

Κατήγγειλε την στάση των μουσουλμάνων βουλευτών που φωτογραφίζονται με σημαίες της Τουρκίας και φωτογραφίες του Κεμάλ, στους οποίους μάλιστα ο Ερντογάν αναφέρθηκε ως «δικούς του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο».

Η Τουρκία κλιμακώνει διαρκώς την επιθετικότητά της έναντι της Ελλάδος και εξέφρασε τις αμφιβολίες του αν οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί συνελήφθησαν επί τουρκικού εδάφους ή αιχμαλωτίστηκαν στην ελληνική πλευρά. 

Η τουρκική προκλητικότητα απαντάται μόνο με επίδειξη ισχύος, με την ενίσχυση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, την αύξηση της στρατιωτικής θητείας στους 18 μήνες και την στράτευση στα 18 για γυναίκες και άνδρες. Η Ελλάς αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα, την ώρα που η Τουρκία γιγαντώνεται. 

Είναι αναγκαία η άμεση λήψη αντίμετρων έναντι της Τουρκίας, όπως το κλείσιμο του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής. Όπως είπε χαρακτηριστικά, αν η Ελλάς δεν δείξει αποφασισμένη για πόλεμο και προχωρεί συνεχώς σε υποχωρήσεις, θα καταντήσει επαρχία της Τουρκίας.

Αμφισβήτησε την πρόσφατη δημοσκόπηση της Pulse, καθώς ανέστησε το «νεκρό» ΠΑΣΟΚ, το οποίο αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα.

Η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι δεδομένη, καθώς ο Ελληνικός Λαός εμπιστεύεται τους Εθνικιστές στα εθνικά θέματα, ενώ και τα πολιτικά σκάνδαλα τον αφυπνίζουν.

Επανέλαβε την αντίθεση της Χρυσής Αυγής στα Μνημόνια και την ανάγκη η Χώρα να απαλλαγεί από το επαχθές χρέος, ειδάλλως δεν μπορεί να επιβιώσει. Η λύση είναι η επιστροφή στην εθνική παραγωγή και το εθνικό νόμισμα.