ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ! NEW YORK TIMES: ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ!



Φαίνεται πως πιάνουν τόπο τα εθνικά συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας, αν κρίνουμε από δημοσίευμα του διαβόητου δημοσιογραφικού οργάνου της πλανηταρχίας, New York Times. Το δημοσίευμα εκτιμά πως υπάρχει φόβος ανατροπής των λακέδων των παγκόσμιων σατανάδων, σε Ελλάδα και Σκόπια,«αν δεν γίνουν οι σωστοί χειρισμοί».

Μετά τον… πρόλογο, ο αρθρογράφος Μαρκ Σαντόρα μπαίνει κατευθείαν στο ψητό, υπενθυμίζοντας τον κίνδυνο, λόγω της εθνική αφύπνισης: 

«Η λύση μπορεί να είναι πιο κοντά απ’ ό,τι εδώ και δεκαετίες. Ωστόσο, πρόκειται για μια ευαίσθητη στιγμή. Και μόνον η αναφορά ενός πιθανού συμβιβασμού πυροδότησε διαδηλώσεις χιλιάδων ανθρώπων στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες. Αν δεν γίνουν οι σωστοί χειρισμοί, το θέμα μπορεί να προκαλέσει την κατάρρευση των εύθραυστων κυβερνητικών συνασπισμών και στις δύο χώρες».

Καταλάβατε τώρα γιατί αφήνιασε το προδοταριό για τα συλλαλητήρια; Τρέμουν με την ιδέα πως ο λαός θα τους χαλάσει τα σατανικά σχέδια, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση, για να ξαναβγούμε στους δρόμους! 

Η προδοσία ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!


ΒΡΕ ΤΟΥΣ… «ΦΙΛΟΥΣ» ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ! ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ!

Σε μια ακόμα κίνηση «καλής θέλησης» προς την Τουρκιά, προχώρησαν οι… «φίλοι» μας οι Αμερικάνοιπου σύμφωνα με κάποια εγχώρια διαδικτυακά παπαγαλάκια είναι έτοιμοι να κηρύξουν τον… πόλεμο στην Τουρκιά, να στείλουν τον 6ο Στόλο να την… κατατροπώσει και την… Πόλη να μας δώσει, κ.τ.λ.!

Έτσι, οι αμερικανικές αρχές έθεσαν στο αρχείο την ποινική δίωξη εις βάρος των σωματοφυλάκων τουΕρντογάν Πασά, που ξυλοκόπησαν ανελέητα Κούρδους που διαδήλωναν κατά της επίσκεψής του στις ΗΠΑ, τον Μάιο του 2017.

Θυμίζουμε, ότι είχαν ασκηθεί διώξεις εις βάρος 11 ατόμων, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν σωματοφύλακες του Πασά, προκαλώντας βεβαίως την οργή του. Οι διώξεις εις βάρος των τεσσάρων εξ’ αυτών μπήκαν στο αρχείο πέρυσι τον Νοέμβριο και των άλλων επτά τώρα, όπως ανέφερε ο Μπιλ Μίλερ, εκπρόσωπος των εισαγγελικών αρχών της Ουάσιγκτον.

Και βέβαια, εδώ πρόκειται σαφώς για πολιτική κι όχι δικαστική απόφαση, υπαγορευμένη από την αμερικανική κυβέρνηση!